Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Gorjului

Centrul Medical Gorjului

Prezentare Centrul Medical Gorjului

Vezi toata descrierea

Inca de la infiintarea acestei unitati medicale, am fost convinsi de necesitatea de a intelege nevoile si exigentele pacientului de astazi.

Cand ne treceti pragul, noi va primim asa cum am dori noi, la randul nostru, sa fim primiti ca pacienti: cu respect si apropiere, cu intelegere si caldura umana, cu acel calm special al competentei profesionale.
Noi va incredintam ca prin examenul clinic, analizele de laborator si investigatiile paraclinice ce vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare.

Pentru noi, dumneavoastra nu insemnati doar durerea, boala, un rezultat nefavorabil la o analiza, ci reprezentati omul, cu nelinisti, tristeti, uneori spaime, pe care avem posibilitatea dar si datoria sa le alungam. Increderea deplina trebuie sa fie relatia dintre medic si pacient.

Pana in prezent de cele mai multe ori am reusit. Sunt conditii pentru un plus de reusite si aceasta datorita profesionalismului cu care va intampinam, continua dotare cu echipamente de cea mai ridicata tehnicitate, conditii pe care le punem neconditionat la dispozitia dumneavoastra.

Am inceput cu 1 cabinet de consultatii si 10 pacienti pe zi. Astazi avem peste 10.000 de pacienti.
Privim acel omenesc multumesc, fetele lor mai luminoase si zambetele chiar si numai schitate, ca pe un imbold al pacientilor nostri de a continua ce am inceput.

Pentru dumneavoastra, pacientii nostri, pentru sanatatea dumneavoastra, dar si pentru satisfactia noastra ca putem muncii in conditii optime, continuam ce am inceput.

Centrul Medical Gorjului

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 65 bl. 7P scara 9 , cartierul Militari, Piata Gorjului

Tel: 0214341920

E-mail:

Web: www.claromed.ro

L
7:30-20:00
V
7:30-20:00
M
7:30-20:00
S
Inchis
M
7:30-20:00
D
Inchis
J
7:30-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!