Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CENTRUL MEDICAL DE RECUPERARE DARIN

CENTRUL MEDICAL DE RECUPERARE DARIN
SANATATEA ESTE DARUL PE CARE TREBUIE SA-L DESFACEM CU CEA MAI MARE GRIJA!

Prezentare CENTRUL MEDICAL DE RECUPERARE DARIN

Vezi toata descrierea

CUM S-A NASCUT CENTRUL MEDICAL DE RECUPERARE DARIN?

Nu exista bucurie mai mare intr-o familie decat aparitia unui suflet nou, imaculat, momentul in care realizezi ca prioritatile din viata ta s-au modificat si ca esti principalul responsabil pentru modelarea, atat intelectuala cat si fizica a copilului tau.

Din pacate, uneori apar si umbre pentru care nu ai cum sa fii pregatit. DARIN a suferit imediat dupa nastere o hipoxie cerebrala care a lasat urmari grave. La 6 luni a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica iar la 8 luni a fost descoperit cu deficit vizual cortical.

Furia si dezamagirea initiale fata de cei ce au facut greseli medicale au trebuit depasite rapid si inlocuite cu grija pentru recuperarea lui DARIN.

DE CE EXISTAM?

In perioada de cautare a solutiilor de recuperare pentru DARIN am intalnit oameni care ne-au incurajat, ne-au sustinut si ne-au dat dat sperante. Multumim in mod deosebit doamnei doctor pediatru HERDEA VALERIA, domnului doctor neonatolog CARSTOVEANU CATALIN si nu in ultimul rand domnului doctor oftalmolog BURLOIU ADRIAN.

Programul sustinut de recuperare psihomotorie prin kinetoterapie, reflexoterapie, terapie ocupationala, stimulare cognitiva si logopedie a avut rezultate deosebite, evolutia lui DARIN fiind extraordinara. Acum, cand DARIN se apropie de implinirea varstei de 4 ani, am decis impreuna cu cei ce au devenit cei mai buni prieteni ai lui DARIN sa impartasim experienta acumulata si aptitudinile unor OAMENI cu pregatire deosebita.

CENTRUL MEDICAL DE RECUPERARE DARIN

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Aurel Vlaicu, Nr. 152 (vis-a-vis de Stadionul Dinamo)

Tel: 0724255608

E-mail:

Web: www.kinetoterapie.net

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!