Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Ingrijire Dentara Unique Smile

Centrul Ingrijire Dentara Unique Smile
We make it visible!

Prezentare Centrul Ingrijire Dentara Unique Smile

Vezi toata descrierea

 Unique Smile iși propune materializarea unui concept modern de medicină dentară. Nucleul în jurul căruia se concentrează filozofia noastră este pacientul, prin grija deosebită față de nevoile sale.

Am creat o ambianță plăcută prin atenția la detalii, am implementat în cabinetele dentare o dotare la standard înalte, și am căutat să creem o echipă bine pregătită pentru a menține calitatea actului terapeutic.

Fiecare membru al echipei este ghidat de pasiunea pentru ceea ce și-a ales ca profesie, și credem că aceasta constituie atuul principal al unui act medical fară compromis.

Mottoul Unique Smile – “We make it visible” ,reflectă ținta noastră finală în legătură cu pacientul. Academia Americană de Cosmetică Dentară indică faptul că 89% dintre pacienții care apelează la servicii de stomatologie o fac pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic și a-și crește încrederea de sine. Ambele au un mare impact social, influențând calitatea vieții.

Ne-am propus să fim alături de pacienții care ne aleg, pentru a transforma această călătorie în cel mai frumos și sigur drum către succes. Ne-am propus să deschidem ochii larg, să ascultăm atent și să înțelegem emoția fiecărui pacient.
O atenție deosebită o acordăm serviciilor dentare pentru copii, tuturor tratamentelor de ortodonție,(atât pentru copii, cât și pentru adulți), dar și tratamentelor de cosmetică dentară.
 Servicii oferite:
● Ortodontie (aparate dentare)
NOU: aparat dentar invizibil Incognito 
● Servicii stomatologice pentru copii si adulti 
● Toata gama de servicii stomatologice generale 
● Chirurgie dentara si implantologie 
● Estetica dentara
albire dentara in doar 30 min / sistem Beyond

Centrul Ingrijire Dentara Unique Smile

SIBIU

Selimbar

Adresa: Str. Triajului nr. 67

Tel: 0747071986

E-mail:

Web: www.uniquesmile.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-17:00
M
12:00-20:00
S
9:00-13:00
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
12:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!