Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de recuperare medicala Craiova

Centrul de recuperare medicala Craiova
Centru de RECUPERARE Medicala Fizioterapie - Kinetoterapie

Prezentare Centrul de recuperare medicala Craiova

Vezi toata descrierea

Suntem specializati in kinetoterapie si fizioterapie si ne propunem sa ne adresam atat persoanelor cu diferite afectiuni dar si persoanelor fara problem medicale care doresc sa aiba grija de sanatatea lor.


Kinetoterapia sau terapia prin miscare (kinesis = miscare, iar therapia = vindecare) este o forma de terapie cunoscuta din cele mai vechi timpuri dar care, numai de curind, se bucura de o mediatizare pe masura rezultatelor ei.

Stim cu totii cit de benefice sunt exercitiile fizice asupra organismului, dar putini stiu ca kinetoterapia ca si terapie prin miscare are efecte asupra afectiunilor din toate domeniile de patologie: neurologie, traumatologie, reumatologie, chirurgie, ginecologie, afectiuni respiratorii si cardiovasculare etc.

Sa nu uitam ca uneori kinetoterapia este singurul tratament pe care pacientul il poate aborda, intrucit ea se adreseaza unora dintre afectiunile care nu pot fi tratate nici chirurgical si nici medicamentos.

Centrul de recuperare medicala Craiova este specializat in recuperarea medicala:

  • kinetoterapie (gimnastica medicala);
  • fizioterapie;
  • masaj
  • remodelare corporala;

De-a lungul experientei noastre in domeniul fizioterapiei si kinetoterapiei ne-am experimentat orin folosirea celor mai moderne tehnici existente si celor mai bune aparate de ultima tehnologie creand o atmosfera cat se poate de placuta si de speciala pentru efectuarea unei sedinte de masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj terapeutic, drenaj limfatic, reflexoterapie, presopunctura sau masaj complementar si va informam ca dispunem de personal calificat medical garantand maxima responsabilitate si profesionalism.

Centrul de recuperare medicala Craiova

DOLJ

Craiova

Adresa: tr. Vasile Alecsandri, nr. 84, (vis-a-vis de Penitenciar)

Tel: 0751157304

E-mail:

Web: www.fizioterapiecraiova.ro

L
8:00-22:00
V
8:00-22:00
M
8:00-22:00
S
8:00-22:00
M
8:00-22:00
D
8:00-21:30
J
8:00-22:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!