Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de Radioterapie Amethyst

Centrul de Radioterapie Amethyst
Suport. Consiliere Personala. Radioterapie

Prezentare Centrul de Radioterapie Amethyst

Vezi toata descrierea

Conceptul Centrului de Radioterapie Amethyst reprezintă o imbinare armonioasă intre echipa medicală competentă, echipamentele medicale performante, tehnicile și protocoalele medicale actuale, totul intr-o clinică nou construită, dedicată in totalitate activităţii de radioterapie şi, mai ales, pacientului.

Misiunea noastră este să oferim tratamente de radioterapie și chimioterapie de cea mai inaltă calitate pentru pacienţii bolnavi de cancer. Utilizăm cele mai moderne tehnici de iradiere, IMRT (en. Intensity Modulated Radiation Therapy = radioterapie cu modularea intensităţii adaptată la volumul tumoral) și VMAT (en. Volumetric Modulated Arc-Therapy = arc-terapie cu modularea intensităţii adaptată la volumul tumoral), fiind singurul centru din Romania ce oferă tratamente bazate pe aceste tehnologii tuturor pacienţilor.

În implementarea intregului concept Amethyst, un rol important il are parteneriatul incheiat cu Centrul Privat de Radioterapie Claude Bernard – Metz din Franţa. Personalul medical al Centrului de Radioterapie Amethyst colaborează indeaproape cu echipa franceză atat in elaborarea şi auditarea fiecărui plan de tratament pentru fiecare pacient, cat şi prin pregătirea medicală permanentă efectuată in Franţa.

Conceptul Amethyst propune o colaborare armonioasă intre echipa medicală proprie și medicii parteneri din Romania (medicii curanți ai pacientului), astfel decizia de tratament a fiecărui pacient este luată in echipă, medicii parteneri avand acces pe toată durata tratamentului la evoluția stării pacientului.

Servicii

  • Radioterapie Curativă
  • Radioterapie Paliativă
  • Ortovoltaj
  • Chimioterapie
  • Comisie Oncologică
  • Consiliere Psihologică
  • Terapia Durerii

Centrul de Radioterapie Amethyst

ILFOV

Otopeni

Adresa: Str. Drumul Odaii 42

Tel: 0219368

E-mail:

Web: www.Amethyst-Radiotherapy.com

L
8:00-18:30
V
8:00-18:00
M
8:00-18:00
S
Inchis
M
8:00-18:00
D
Inchis
J
8:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!