Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de psihologie Mental Training Cluj

Centrul de psihologie Mental Training Cluj
„Excelenţa nu este un act singular, ci un obicei.” Aristotel

Prezentare Centrul de psihologie Mental Training Cluj

Vezi toata descrierea

Psiholog Cluj - Centrul de psihologie Mental Training este format prin colaborarea dintre psihologii: Marius Pentilie, Lavinia Holhoș, Daniel Cîmpean și Radu Podar

In general, pentru a ajunge sa cerem ajutor este nevoie in principal de curaj. Curaj pentru a accepta ca exista o problema si, totodata, curaj sa recunosti ca nu ii faci faţă singur. Societatea contemporana ne pune in fata unor conflicte pe care uneori nu le putem gestiona singuri si trebuie sa apelam la ajutor specializat.

De aceea ne propunem ca atat in terapie, dezvoltare personala cat si in consiliere sa atingem scopurile pe care le stabilim impreuna, utilizand atat intreaga noastra experienta, pregatire si paleta de tehnici psihologice pe care le stapanim dar si resursele personale pe care le detii astfel incat, in final, situatiile problematice sa fie rezolvate.

Este foarte important sa stabilim impreuna, inca de la inceput, care sunt problemele si care sunt prioritatile, ce doresti sa imbunatatesti in viata ta, ce te-ar ajuta sa te simtit mult mai bine imediat, dar si ordinea in care vom incerca sa rezolvam aceste situatii problematice.

In cadrul sedintelor, va vom ajuta sa vedeti problemele intr-o lumina noua, sa le reinterpretati si reincadrati, astfel incat sa ajungeti la solutii mai benefice pentru dumneavoastra.

Confidentialitatea celor discutate este asigurata atat de codul de etica al Colegiului Psihologilor din Romania, autoritatea care elibereaza atestatul de libera practica si care asigura buna practica a profesiei dar si de Legislatia Romaniei.

Centrul de psihologie Mental Training Cluj

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Str. Dacia, nr. 3, parter și etaj 2, ap. 13/1

Tel: 0749110148

E-mail:

Web: http://mental-training.ro/

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
10:00-18:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!