Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Psy Class

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Psy Class
Scrie-ți singur viața!

Prezentare Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Psy Class

Vezi toata descrierea

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Psy Class a aparut din dorinta unui grup de specialisti in domeniul sanatatii de a oferi pacientilor o abordare individualizata a problemelor in functie de comorbiditatile somatice, varsta si structura de personalitate a fiecaruia.

Ni s-a pus intrebarea de ce sloganul este “Schimba-ti singur viata!” . De ce acest “singur”? Pentru ca noi credem ca un om poate sa schimbe o singura fiinta: pe el insusi, si indiferent de cat ajutor ar primi pentru a schimba anumite aspecte care il nemultumesc in viata sa, primul pas, cel mai important, adica sa ia decizia ca este nevoie de schimbare il ia intotdeauna singur. Noi, specialistii Centrului Psy Class, putem sa ajutam un om care doreste sa schimbe ceva in viata sa prin cunostiintele noastre medicale si psihoterapeutice, putem sa il sustinem si sa incurajam explorarea de noi perspective.

Activitatea din cadrul Centrului Psy Class se desfasoara pe trei directii: specialitati medicale, psihoterapie si cursuri.

Specialitatile medicale reprezentate in Centrul Psy Class sunt : Psihiatrie adulti si Psihiatrie copii si adolescenti

In ceea ce priveste psihoterapia, exista mai multe orientari de terapie: analiza tranzactionala, terapie cognitive comportamentala, terapie adleriana, psihanaliza, programare neurolingvistica. Psihoterapeutii din Psy Class pot oferi sedinte de terapie individuala, de grup si de cuplu.

Sectiunea de cursuri cuprinde cursuri de parenting, cursuri pentru studentii la psihologie.

In cadrul Psy Class exista doua departamente: cel “de adulti” care se ocupa de problemele fizice si psihice ale persoanelor peste 18 ani si cel “de copii” unde sunt abordate problemele aparute sub varsta de 18 ani, atat problemele copilului dar si ale familiei, punandu-se un accent deosebit pe o mai buna integrare a copilului in sistemul familial.

Specialistii Centrului Psy Class respecta individualitatea fiecarui pacient, nu critica, respecta si trateaza cu seriozitate toate problemele pacientului. In Psy Class guverneaza normele etice ale profesiilor de medic si psiholog care sunt cu strictete respectate de toti specialistii.

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Psy Class

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Cuza Voda 64

Tel: 0751133134

E-mail:

Web: http://psyclass.ro/

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!