Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI MEDICINA DE FAMILIE DR.BACEAN TIMISOARA

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI MEDICINA DE FAMILIE DR.BACEAN TIMISOARA

Prezentare CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI MEDICINA DE FAMILIE DR.BACEAN TIMISOARA

Vezi toata descrierea

Dintotdeauna medicina a mers mana in mana cu stiinta. Exista, bineinteles, evidente conform carora cu sute si chiar mii de ani in urma oamenii au inventat diferite aparate si ustensile care sa-i ajute in aplicarea cunostintelor medicale. Toate acestea au luat amploare in secolul trecut, culminand cu "inventarea" aparatelor ce pot fi incadrate in categoria "medicina energetica" sau "cuantica".

Terapia prin medicina cuantica este cel mai nou si revolutionar concept in domeniul medical. Vom porni de la adevarul ca omul este un sistem energetic si campurile informational-energetice sunt de fapt campuri electro-magnetice. In acest context, are sens sa afirmam ca medicina cuantica se bazeaza pe efectele radiatiei electro-magnetice in doze mici (cuante) in diagnosticarea, tratamentul, profilaxia si refacerea starii de sanatate a oamenilor.

Aceasta inseamna ca expunerea electromagnetica foloseste factori de origine naturala ai mediului inconjurator care au efecte benefice asupra celulelor, organelor si sisemelor corpului. Medicina cuantica este de fapt o combinatie armonioasa intre descoperirile din fizica (in special cea cuantica), tehnologia moderna de varf, conceptele stiintifice ale naturii materiei vii si experienta milenara a medicinei orientale.

Terapia cuantica este o metoda nedaunatoare, nedureroasa, cu eficienta inalta pentru tratamentul unor afectiuni variate. Ea intensifica eficienta tratamentului medicamentos si se poate combina cu homeopatia si fitoterapia pentru obtinerea unor rezultate deosebite, uneori considerate chiar "miraculoase".

Probabil ca multi dintre dvs. nu ati auzit niciodata despre astfel de aparate. In Romania ele sunt prezente destul de recent (dupa anul 2000) si nu li se face reclama prea mare (spre deosebire de "tonele" de medicamente mult mai putin eficiente). Asta e soarta oricarui lucru nou si eficient – la inceput e privit cu neincredere…

Iata in continuare cateva astfel de aparate biorezonanta:

  • TEHNOLOGIA RIFE
  • HULDA CLARK ZAPPER
  • SCIO
  • PERESVET-RIKTA
  • APARAT PENTRU REALIZAREA ARGINTULUI COLOIDAL
  • APARAT PENTRU REALIZAREA APEI OZONIFICATE
  • ACTIVATOR
  • IONIZATOR

Tipuri de terapii oferite de Centrul de Biorezonanta Dr. Bacean

- testare lunara aparatul OBERON / Metatron- durata sedintei 1 h- se face o evaluare generala in urma careia se prepara un tratament personalizat, pe care pacientul il administreaza aprox 1 luna; in functie de gravitatea problemelor si de numarul acestora de regula pacientul revine lunar pentru o anumita perioada de timp!

- testarea si terapia cu aparatul SCIO - se fac la interval de 7 zile - max 14 zile, durata sedintei 3 h, in functie de probleme se fac cure de min 7 sedinte!

- terapia RIFE - sedinta 1 h, 2-3 sedinte/ saptamana, 1 cura= 18- 21 sedinte! Cura se repeta la nevoie!

CENTRUL DE DIAGNOSTIC SI MEDICINA DE FAMILIE DR.BACEAN TIMISOARA

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Vulturilor, nr. 74

Tel: 0256309198

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!