Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CARDIO-PRAXIS

CARDIO-PRAXIS
CENTRU DE CARDIOLOGIE SI FLEBOLOGIE

Prezentare CARDIO-PRAXIS

Vezi toata descrierea

Cardio-Praxis este un centru medical privat infiintat in 2007, specializat in diagnosticul si tratamentul bolilor cardiovasculare.

Este singurul centru privat de cardiologie din Iasi cu posibilitatea de a efectua explorari cardiovasculare noninvazive complete si de aceea suntem pe primul loc in preferinta pacientilor.

Exploram inima, circulatia arteriala si venoasa cu cel mai performant sistem ecografic din lume ce ofera imagini tridimensionale in timp real de o calitate exceptionala. 

Tratam varicele prin metode minim invazive ce nu necesita spitalizare , iar recuperarea este imediata.

Scopul nostru este de a oferi servicii medicale de inalta performanta si de a creste calitatea vietii pacientilor nostri.
Veti fi intampinati cordial, intr-o atmosfera prietenoasa, si veti fi tratati cu atentie maxima si profesionalism.
Dorim sa va castigam increderea pentru a reusi o colaborare stransa, absolut necesara pentru un diagnostic exact si un tratament personalizat.


Dr. Mihai Rotar medic primar cardiolog, are o vasta experienta atit in cardiologia generala cit si in cardiologia interventionala. Efectueaza anual peste 1500 de interventii complexe la nivelul arterelor coronare, carotide, renale, membrelor superioare si inferioare ( dilatare si montare de stenturi) si la nivelul venelor ( ablatie prin radiofrecventa a varicelor )

Dr. Anca Rotar medic primar cardiolog, specializat in cardiologie generala, cu interes particular in ecografia cardiaca (transtoracica si transesofagiana) si in examinarea Doppler a arterelor si venelor. Efectueaza interventii minim invazive pentru varice : scleroterapie si laserterapie

CARDIO-PRAXIS

IASI

Iasi

Adresa: Str.Palas nr.7D , Complexul Palas, United Business Center 3, corp C2, et. 1

Tel: 0741934690

Web: http://www.cabinet-cardiologie.ro/

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!