Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Stomatologic Crisdent

Cabinet Stomatologic Crisdent

Prezentare Cabinet Stomatologic Crisdent

Vezi toata descrierea

Siguranta si confort - datorita conditiilor maxime de igiena si confort respectand normele si standardele europene, pacientii se bucura de un ambient placut atat in cabinet cat si in sala de asteptare (posibilitatea de auditii musicale, vizualizare programe tv).

Promptitudine si seriozitate maxima - tratamentele se realizeaza in maxim 2-3 sedinte de lucru (cazuri complicate) - lucrarile protetice se realizeaza datorita laboratorului propriu in minim 1 zi si maxim 10 zile.

Comunicare foarte buna medic-pacient-tehnician - pacientului i se face o consultatie premergatoare pentru a preveni complicatiile, dupa care I se explica fiecare etapa de lucru pentru care isi da acordul, diminuand in felul acesta “frica de dentist”.

Conditii foarte bune de imagistica - pacientul poate vizualiza pe monitorul de la unitul dentar situatii medicale similare inainte si dupa rezolvare sau poate urmari in amanunt situatia din cavitatea orala proprie datorita camerei intraorale.

Servicii medicale de calitate
- obtinute atat printr-o selectie severa a materialelor stomatologice folosite cat si printr-o pregatire consecventa a echipei medic-tehnician cu participarea continua la cursuri medicale atat in tara cat si in strainatate.

- implantologie, protetica (lucrari portelan), cosmetica dentara (albire, fatetari).

Cabinet Stomatologic Crisdent

NEAMT

Piatra-Neamt

Adresa: B-dul Traian, Bl H2- parter

Tel: 0740701521

E-mail:

Web: www.crisdent.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!