Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Psihoterapie Manuela Tiron

Cabinet Psihoterapie Manuela Tiron

Prezentare Cabinet Psihoterapie Manuela Tiron

Vezi toata descrierea

Activitatea mea se orienteaza in doua directii:

• Insotirea persoanelor in descoperirea resurselor, atingerea obiectivelor si gasirea celor mai bune raspunsuri la intrebarile puse de viata, fie ca se refera la munca, familie sau relatii
• Lucrul cu grupuri din mediul organizational pentru a gasi solutii de adaptare creativa la diverse situatii impuse de situatia de munca.

Cred in Creativitate ca forta de a da raspunsuri acolo unde drumurile par inchise si in capacitatea oamenilor de a descoperi prin lucrul impreuna ceea ce nu stiau despre ei.

Pentru a trai in acord cu ceea ce ne ofera Viata, avem nevoie sa ne actualizam visele si sperantele si sa dam semnificatie unor situatii sau relatii, care ne-au marcat o etapa de viata.


Avem nevoie sa ne examinam credintele si sa ne luam ramas bun de la cele care nu ne mai reprezinta. Putem sa ne uitam cu o privire noua la ceea ce suntem, sa construim spatii in care sa ne exersam potentialul si sa ne manifestam talentele.


Acesta este crezul meu terapeutic si consider ca situatiile dificile, tablourile catalogate ca disfunctionale sunt invitatii, indemnuri la a crea un acord mai plin cu sine si cu realitatea.


Perspectiva este valabila atat pentru noi, ca persoane luate individual, cat si pentru sistemele din care facem parte - familii, echipe, companii, comunitati.


Psih. Manuela Tiron

Cabinet Psihoterapie Manuela Tiron

BUCURESTI

Bucuresti

Tel: 0745327495

E-mail:

Web: www.manuelatiron.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!