Clinica medicala

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei

Vezi toata descrierea

Sunt psihoterapeut autonom cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, Consilier pentru dezvoltare personala, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Federatiei Romane de Psihoterapie si al Institutului de Psihologie si Psihoterapie Adleriana.

 

Practic psihoterapia adleriana, adica ma intereseaza sa descopar, impreuna cu clientul, logica lui privata, sa inteleg ce face, de ce face si la ce ii foloseste, dincolo de ideile si convingerile stranse de-a lungul vietii.

Ma intereseaza sa descopar scopul comportamentului pentru a trata cauza lui si nu doar efectul. Pentru ca in final, clientul sa devina propriul terapeut insusindu-si tehnicile prin care isi poate reorganiza singur gandurile pe viitor, caci "totul poate fi si altfel", dupa cum spunea Alfred Adler. Nu conteaza atat istoria pe care o avem, ci ceea ce facem cu ea, felul in care ne raportam la evenimentele din jurul nostru.

 

Serviciile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, celor care se simt coplesiti si simt ca au nevoie de sprijin, de incurajare in fata unor dificultati cum ar fi:

 

- stari de depresie, anxietate si atacuri de panica,

- fobii, ticuri,

- stres, disconfort,

- experiente traumatice (separare, durere, doliu),

- adictii (alcool, tutun, jocuri de noroc, droguri, medicamente, mancare),

- stima de sine scazuta,

- furie, agresivitate, nervozitate - gestionarea emotiilor,

- probleme de relationare si comunicare,

- afectiuni somatice cu cauza psihica.

 

Daca te confrunti cu infidelitate, gelozie, indecizii, insomnii, izolare, probleme scolare precum si alte diverse provocari in cuplu/familie sau la locul de munca.

 

De asemenea, celor care doresc dezvoltare personala, care tintesc sa-si imbogateasca viata personala, sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale, performantele profesionale, adica sa creasca calitatea vietii in toate ariile sale.

 

Sesiunile se desfasoara:

- individual, unde intalnirea presupune raport de unu la unu intre client si psihoterapeut,

- in familie/de cuplu, in care clientul este familia/cuplul, relatia dintre membrii familiei/partenerii cuplului si mai putin experientele individuale ale persoanelor ce alcatuiesc familia sau formeaza cuplul.

 

Daca ai nevoie sa fi ascultat, acceptat, inteles si ghidat in deplina confidentialitate, fara judecati si prejudecati te astept in cabinetul meu sau online, sa discutam ce te preocupa. Programari la numarul de telefon: 0755191265.

Serviciile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, celor care se simt coplesiti si simt ca au nevoie de sprijin, de incurajare in fata unor dificultati cum ar fi:- stari de depresie, anxietate si atacuri de panica,

- fobii, ticuri,
... Citeste mai departe

Cabinet Psihoterapie Iulia Ciornei

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Zona Piata Universitatii

Tel: 0755191265

E-mail:

L
7:00-20:00
V
7:00-20:00
M
7:00-20:00
S
7:00-20:00
M
7:00-20:00
D
Inchis
J
7:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare