Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet Psihologic - Sorinel Mocanu

Cabinet Psihologic - Sorinel Mocanu
Daca sunteti in cautarea unei persoane specializate care sa va ajute in depasirea unui moment de impas sau a unei probleme ce dureaza de multa vreme, va oferim cateva informatii utile pentru a hotari ce este mai bine pentru dumneavoastra cand alegeti un terapeut sau o forma de psihoterapie.

Prezentare Cabinet Psihologic - Sorinel Mocanu

Vezi toata descrierea

Servicii oferite:
- Consultaţii si psihoterapie

Cui se adresează:

  • Adulţi
  • Copii şi adolescenţi
  • Femeilor pe timpul sarcinii şi după naştere

Consultaţia psihologică
Spre deosebire de evaluarea psihologică (in care se folosesc teste psihologice pt a stabili un diagnostic), consultaţia inseamnă 45 de minute in care persoana dv şi grijile care vă afectează viaţa in fiecare zi sunt singurul lucru care contează, şi asupra căruia vă faceţi timp să reflectaţi cu ajutorul psihologului. Este o reflectare impreună asupra problemelor dv, stabilind natura, posibilele cauze, căutand să identificaţi ce solutii ar fi cele mai potrivite, iar psihologul vă va recomanda ce puteţi face, pt ca dv să decideţi .

Psihoterapia
Pentru probleme care durează de mai mult timp, şi pt care soluţiile incercate pană acum nu s-au dovedit eficiente, psihoterapia reprezintă o alternativă la tratamentul cu medicamente.
Dacă scopul pe care-l stabiliţi impreună cu terapeutul vizează doar eliminarea unor simptome, al unor aspecte din felul dv de-a fi şi care vă afectează in relaţiile cu cei din jur sau care vă provoacă dificultăţi in activitatea profesională, asta presupune o durată mai scurtă a terapiei.
În cazul in care doriţi ceva mai mult, respectiv schimbări mai profunde şi durabile ale felului dv de-a simţi, de-a vă accepta şi de a rezolva conflicte interioare care durează de mult timp, acest lucru inseamnă un angajament pe termen mai lung.

Consultatiile si asistenta psihologica pe timpul sarcinii
O situatie aparte o prezinta perioada graviditatii, care este incarcata de transformari profunde si aparitia unor tulburari emotionale mai ales la viitoarea mama (dar nu de putine ori si la viitorul tata). De multe ori, maternitatea trezeste temeri vechi despre care mama a uitat, sau despre care n-a stiut niciodată că le-ar avea. In acest fel, instinctul matern natural este afectat de diversele incidente din istoria personala a mamei, iar multe din bucuriile acestei etape sunt pierdute, sau chiar se transforma intr-un chin.

Consilierea psihologica pe timpul sarcinii este un aspect esential pt starea de bine a gravidei, a viitorului bebelus, si pt o buna relatie mama-copil. Ea poate face parte din asistenta generala a pregatirii pt nastere, ca monitorizare a starii gravidei si prevenire a situatiilor care ar pune in pericol atat starea sa cat si a fatului.

Desi profesia de parinte este poate cea mai dificila, nu exista o scoala pt asta, intrucat se presupune ca toate cunostintele si deprinderile necesare vin de la sine – ceea ce este adevarat in situatiile ideale. Insa cum in viata, realitatea poate diferi mult de ideal, viitoarea mama ar putea constata nevoia unui sprijin pt a regasi resursele necesare ca sa fie mama care-si doreste sa fie.

In acest sens cabinetul psihologic poate constitui un spatiu care va ofera siguranta de care aveti nevoie pt a face fata incertitudinilor, temerilor, atunci cand simtiti ca acestea va pun in pericol.

Cabinet Psihologic - Sorinel Mocanu

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Carol I, nr. 50, et. 4, apt. 9 (interfon apt.9)

Tel: 0729250549

Web: www.cabinet-psihanaliza.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!