Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet medical HomeoMed

Cabinet medical HomeoMed

Prezentare Cabinet medical HomeoMed

Vezi toata descrierea

Homeopatia este o ştiinţă medicală alternativă, revoluţionară, foarte eficientă, care acţionează prin stimularea mecanismelor de vindecare proprii ale organismului, acţionand asupra acestuia in totalitate, nu doar asupra unei anumite boli.

Prezentată pentru prima dată de medicul german Samuel Hahnemann in 1796, homeopatia era definită pe baza legii similarităţii şi a diluţiilor substanţei: „Orice substanţă care produce simptome specifice unui organism sănătos administrată in doză mare poate fi folosită pentru tratarea unui bolnav care prezintă simptomele respective, administrată intr-o formă foarte diluată”.

De exemplu Coffea (cafeaua) va produce stare de veghe şi luciditate, in timp ce administrată in diluţie homeopatică poate fi folosită in tratamentul insomniei. Allium Cepa (ceapa) produce iritaţie oculară cu lăcrimare şi rinoree (curgerea nasului), iar in doze homeopatice se poate folosi in tratamentul conjunctivitei şi al răcelii (care au simptome similare).

Pe parcursul celor peste 200 de ani care au trecut de la descoperirea ei, homeopatia şi-a dovedit eficienţa prin rezolvarea a nenumărate cazuri, de multe ori disperate sau abandonate de medicina clasică.

Contraargumentele folosite pentru denigrarea homeopatiei sunt de obicei bazate pe teoria că efectul remediilor homeopatice este un efect placebo, bazat pe autosugestie. Totuşi, multiple studii ştiinţifice demonstrează că nu este vorba de autosugestie. De fapt chiar şi bunul simţ ne impiedică să credem acest lucru, avand in vedere că homeopatia se foloseşte cu mare succes atat in tratamentul diverselor probleme ale copiilor mici şi sugarilor cat şi in medicina veterinară. Este imposibil să ne gandim că aceste categorii de pacienţi pot avea vindecări prin autosugestie. Deci homeopatia nu este placebo.

Cabinet medical HomeoMed

MURES

Targu Mures

Adresa: Str. Cornesti, nr. 65

Tel: 0751540854

Fax:

Web: www.homeopatie.alecu.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!