Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Cabinet de Psihologie POPESCU CRISTIANA

Cabinet de Psihologie POPESCU CRISTIANA
In fiecare zi construim povestea propriei noastre vieti.

Prezentare Cabinet de Psihologie POPESCU CRISTIANA

Vezi toata descrierea

POPESCU CRISTIANA - Psiholog Clinician si Psihoterapeut Integrativ, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Activitate in lucrul cu adultii, adolescentii si copii. Membru al Colegiului Psihologilor din Romania si Asociatiei de Psihoterapie Integrativa.

In fiecare zi construim povestea propriei noastre vieti. Fiecare dintre noi suntem eroul propriei noastre povesti, a propriei noastre experiente; o experienta unica si individuala. Drumul vietii, cateodata anevoios si cateodata lin, conduce catre desavarsirea noastra ca individ, ca persoana unica si ca om.

Cateodata drumul este drept, cateodata ia forma unui labirint, insa cu certitudine are un sens si o destinatie finala. Pastelul emotiilor interioare, ca reactie normala la experientele cu care ne confruntam pe parcursul acestui drum al vietii, ne pot incetosa cateodata calea, ne pot abate sau ne pot opri pentru moment calatoria.

Menirea mea, ca psiholog, este sa te insotesc pe traseele mai anevoioase ale vietii tale, de a te ajuta sa iti limpezesti calea si sa gasesti sensul.

Utilizand tehnici terapeutice de ultima generatie (cognitiv-comportamentale, de hipnoza si relaxare, art-terapie, sandplay si psihodrama), toate integrate intr-un program de psihoterapie personalizat, urmaresc ghidarea ta catre un cadru de sanatate si armonie psihica. Indiferent daca este vorba despre depresie, anxietate, atacuri de panica, fobii, insomnii, tulburari sexuale sau de alimentatie, boli psihosomatice sau probleme de cuplu, sau pur si simplu simti ca ai nevoie de un psiholog, te astept pentru a gasi impreuna reteta echilibrului tau interior.

Cabinet de Psihologie POPESCU CRISTIANA

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Al.Adjud, nr.2 sector 3

Tel: 0723434432

E-mail:

L
14:00-20:00
V
14:00-20:00
M
14:00-20:00
S
Inchis
M
14:00-20:00
D
Inchis
J
14:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!