Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

C.M.I. Dumbrava Larisa

C.M.I. Dumbrava Larisa

Prezentare C.M.I. Dumbrava Larisa

Vezi toata descrierea

Ma numesc Larisa Dumbrava, am 43 ani si lucrez in sanatate de 18 ani. Preocuparile din copilarie pentru sanatatea celor din familie, s-au amplificat, concretizandu-se initial in absolvirea Facultatii de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca. Ulterior, cautand modalitati noi de terapie in tratarea afectiunilor, am urmat diverse cursuri postuniversitare (vezi CV-ul), care mi-au largit orizontul de terapeut si implicit paleta terapiilor aplicate in prezent.

Corpul uman este un cuantum dinamic ordonat de energie, informatie si inteligenta, care se reinnoieste constant si se afla in interrelatie cu un camp mult mai mare de energie, de informatie si inteligenta – pe care il putem numi Univers. Este cunoscut ca alaturi de corpul fizic, FIINtA se compune si din corpurile emotional, mental si spiritual. Medicina holistica trateaza organismul uman in unitatea sa, respectand complexitatea fiintei umane.

Impartasind acesta opinie, metodele terapeutice practicate la cabinetul personal vizeaza personalizarea tratamentului, cu alegerea specifica a terapiilor pentru fiecare pacient si fiecare episod in parte. Ancheta alimentara urmata de consiliere nutritionala – inclusiv sedinte de lucru la bucatarie, se imbina cu suplimente homeopate sau bioinformationale, programe de optimizare mental-emotinala, reechilibrare energetica cu aparatul Energostar, terapia cu lumina Bioptron si medicatie alopata la nevoie, in vederea implinirii obiectivului final : ALINARE, ECHILIBRARE si VINDECARE .

C.M.I. Dumbrava Larisa

BIHOR

Oradea

Adresa: Str.Vladimirescu Tudor,Nr.8

Tel: 0740608757

E-mail:

Web: www.larisa.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!