Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

BunnyDent

BunnyDent

Prezentare BunnyDent

Vezi toata descrierea

Clinica noastra dispune de personal specializat care este mereu dedicat nevoilor dumneavoastra, intr-un mediu prietenos si relaxant astfel incat vizitele la stomatolog sa fie mai placute.

Telul nostru este pastrarea dintilor pe arcada cat mai mult timp posibil, fapt pentru care am conceput programe personalizate de ingrijire preventiva a dintilor dvs, deoarece prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament.

Initial va vom face un plan de tratament cu variante terapeutice dintre care dumneavoastra o veti putea alege pe cea mai convenabila.

Cabinet BunnyDent

La BunnyDent copii se pot simti ca acasa. La noi copii vin cu placere deoarece avem amenajat un loc special pentru acestia unde se pot juca, uita la desene animate sau pot colora. La sfarsitul tratamentului copii primesc diplome de merit pentru buna purtare, pentru a-i stimula si pentru a-i face cat mai cooperanti. Medicii sint apropiati de micii pacienti si deschisi sa le comunice, intr-un limbaj cit mai apropiat de intelegerea lor, ce se va intimpla pe parcursul vizitei la stomatolog.

Clinica este echipata complet cu aparatura moderna si sigura, sterilizarea echipamentelor noastre se face conform standardelor europene in vigoare.

Toti membrii echipei beneficiaza periodic de investigatii ale starii lor de sanatate.

Personalul respecta reguli stricte de confidentialitate asupra tuturor informatiilor (medicale sau nu) continute in Fisa individuala a pacientului.

BunnyDent este unul dintre putinele cabinete care inteleg preocuparea parintilor pentru sanatatea oro-dentara. Un mediu placut si prietenos dublat de metode de tratament cat mai putin traumatizante, reprezinta principalele atuu-uri pentru care copiii (re)vin cu placere in clinica noastra.

Stomatologia pediatrica este acea parte a stomatologiei care se adreseaza celor mai tineri pacienti, copiii. De aceea, apeland la clinica noastra, copiii dumneavoastra vor beneficia de o atmosfera placuta, unde cei mici vor putea agrea obiceiurile legate de igiena dentara inca de la inceput.

Un control stomatologic la cei mici poate de asemenea preveni si minimiza problemele legate de pozitionarea gresita a dintilor (la varste fragede malpozitiile dentare se pot corecta cu aparate mobile care sunt mult mai ieftine fata de cele fixe).

Prioritatea noastra este sa ne manifestam grija fata de dentitia copiilor dumneavostra, concentrandu-ne pe metode preventive (fluorizari, sigilari, etc) deoarece prevenirea cariilor este mai importanta decat tratarea lor. Unele afectiuni netratate ale dintilor de lapte pot provoca tulburari in dezvoltarea si eruptia dintilor definitivi.

Fara carii, micutul dumneavoastra va avea pofta de mancare, un somn linistit, iar dintii definitivi vor fi cu siguranta sanatosi. Familiarizarea copiilor cu un cabinet stomatologic printr-un control periodic, de rutina, ii va face sa coopereze mai usor la tratamentul stomatologic ulterior.

Obiectivele pe care le urmarim sunt:

  • supravegherea permanenta a sanatatii dentare a copiilor
  • instruirea corecta a copiilor in legatura cu igiena orala
  • cooperarea medic-pacient
  • cooperarea medic-parinte
  • dezvoltarea unei relatii de incredere si a unei atitudini pozitive fata de medic
  • crearea, in clinicile noastre, a unui mediu placut copiilor si adaptat preocuparilor lor

BunnyDent

IASI

Iasi

Adresa: Strada Otelului nr.3, parter

Tel: 0741011287

Fax: 0232 223555

E-mail:

Web: www.bunnydent.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!