Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Biomedical Remed

Biomedical Remed

Prezentare Biomedical Remed

Vezi toata descrierea

Biomedical Remed foloseste metode de diagnostic si tratament prin biorezonanta magnetica.

Folosind tehnologia revolutionara inglobata in aparatul SCIO, specialistii Biomedical Remed au tratat starea de sanatate a mii de pacienti pentru care medicina clasica ajunsese la un punct mort: cazuri de cancer, diabet, infectii, afectiuni cardiovasculare, digestive, hepatice, osteoarticulare, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni ginecologice, infertilitate, impotenta, regenerarea si intinerirea organismului, recuperarea dupa AVC, infarct, interventii chirurgicale, chimioterapie, etc.

Rezultatele uimitoare ale terapiei prin biorezonanta se bazeaza pe geniul vizionar al savantului American Bill Nelson care a inteles deficientele si pericolele medicinei clasice si a oferit omenirii o alternativa patentand aparaul SCIO si metodele de tratament prin biorezonanta magnetica.

Tratamentul prin biorezonanta magnetica este o metoda noninvaziva ce ofera posibilitatea evaluarii intregului corp uman prin captarea si interpretarea vibratiei energetice a acestuia. Astfel, metoda de evaluare prin biorezonanta magnetica ofera rezultate mult mai complexe decat medicina clasica intrucat face o analiza la nivel celular si nu la nivel de tesut, dar mai mult de atat, scaneaza nu doar corpul fizic, ci si corpurile energetic, emotional si spiritual.

Spre deosebire de medicina clasica, evaluarea organismului prin biorezonanta magnetica nu se rezuma la a pune un diagnostic, ci ii ofera medicului informatii complexe despre functionarea intregului angrenaj al corpului uman, inclusiv cauzele care stau la baza diferitelor afectiuni cat si un tratament perfect compatibil cu particularitatile specifice fiecarui pacient.

Intrucat este o metoda noninvaziva (nu bombardeaza organismul cu diverse unde energetice, ci doar capteaza energia transmisa de corpul uman), biorezonanta magnetica este aplicabila si ofera rezultate uimitoare pe toate segmentele de varsta, de la varsnici pana la bebelusi.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii din site, va invitam sa vizitati si pagina cu emisiunile TV la care a luat parte specialista noastra- Domnisoara Liuba Radion, cat si pagina cu produse naturiste pe care le puteti comanda direct de pe site.

Biomedical Remed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Barbu Vacarescu, Nr. 42A, Etaj 2

Tel: 0726303821

E-mail:

Web: www.biomedicalremed.ro

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!