Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Bioderm clinica

Bioderm clinica
Experienta conteaza

Prezentare Bioderm clinica

Vezi toata descrierea

Bioderm Medical Center furnizeaza servicii medicale complexe pentru evaluarea, managementul si educatia pacientilor cu afectiuni dermatologice. Echipa de profesori si doctori in stiinte medicale, medici primari si specialisti, diagnosticheaza si trateaza sute de cazuri de cancer de piele, avand experienta in depistarea precoce a acestor afectiuni, factorul cheie al pronosticului.

Bioderm Medical Center promoveaza folosirea echipamentelor si a tehnologiilor de varf in domeniul laserelor chirugicale: cosmetice si reparatorii, vasculare si a echipamentelor de diagnosticare precoce a cancerului, exemplu fiind MoleMax II si Dermalite, oferind astfel cele mai eficiente solutii pacientului nostru.

Probleme cu aspectul dentitiei Dumneavoastra? Stomatologia estetica rezolva fara complicatii nemultumirile legate de culoare, pete colorate, pozitii inestetice ale dintilor prin metode minim sau deloc invazive : bleaching (albire) rapid sau gradual, fatetari ceramice, redresari-repozitionari ortodontice, corectari chirurgicale ale liniei gingivale. Utilizarea unor detectoare de nuanta dentara performante (VITA EASYSHADE) face ca rezultatele sa fie usor previzibile si pe masura asteptarilor.

Fizioterapia prin tratamentul fizical reprezentat de utilizarea factorilor electrici (fizioterapia), mecanici (masajul si kineoterapia), termoterapia (aplicatii de proceduri calde si reci) etc. este deosebit de util intr-o serie de boli si afectiuni, substituind medicatia.

Bioderm clinica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str.M.Eminescu nr 42/Sos Pipera Tunari nr 44

Tel: 0319101

E-mail:

Web: www.bioderm.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-14:00
M
9:00-20:00
D
0:00-0:00
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!