Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Biodentica

Biodentica

Prezentare Biodentica

Vezi toata descrierea

Va dorim ca acesta incursiune sa fie cit mai placuta, sa ne cunoasteti mai bine si sa gasiti solutii pentru problemele care va nelinistesc, va asteptam cu drag in familia noastra care pe zi ce trece e din ce in ce mai numeroasa.

Situata pe strada ce uneste Sos. Panduri cu Sos Progresului(Trafic Greu) si avind ca pucte de reper cunoscute ca Spitalul Panduri, Monitorul Oficial sau Hotelul Marriott, clinica noastra va ofera servicii si conditii de cea mai buna calitate. Va asteptam in str. Ion Urdareanu, nr 4, bl P23, sc1, ap 3, tel 021/781.47.72 pentru o consultatie gratuita, ocazie cu care va veti convinge atit de conditiile oferite cit si de gama de servicii pe care clinica noastra le ofera.

Obiectivul nostru este sa obtinem un zambet frumos si sanatos, un zambet sanatos inseamna optimism, inseamna incredere, incredere care este temelia drumului spre succes, inseamna pofta de viata. Un zambet frumos poate atrge privirile celorlalti, poate atrage aprecierile celorlalti si de ce nu poate atrage iubirea , fericirea... implinirea.

Clinica noastra ofera o gama larga de servicii atit in domeniul stomatologiei dentare cit si in domeniul radiologiei dentare, va prezentam in continuare pe scurt o parte din serviciile noastre:

Consultatii gratuite, intocmirea planului de tratament si stabilirea costului tratamentelor.

Tratamentul cariilor dentare, tratamentul cariei dentare prin obturatii fizionomice si durabile, sigilari ale santurilor si fosetelor cu compozit fotopolimerizabil, refaceri coronare cu compozit fotopolimerizabil folosind pivotii parapulpari pentru dintii vitali sau pivoti endodontici pentru dintii devitali, fatetari cu compozit fotopolimerizabil.

Profilaxia stomatologica, detartraje cu ultrasunete la preturi atractive, periaj profesional, fluorizari locale prin aplicatii pe dinti cu sau fara ajutorul gutierelor, sigilari profilactice.

Tratamente endodontice,extirparea nervilor prin tratament atraumatic(fara durere), tratamentul gangrenei pulpara si a parodontitelor apicale, obturatii de canal cu materiale ce nu dau reactii periapicale.

Protetica dentara fixa si mobila, reconstituiri coronare, coroane dentare din compozit fotopolimerizabil de cea mai buna calitate, coroane dentare din ceramica(portelan) Vita 3D Master, Ivoclar, punti dentare, punti totale din compozit sau ceramica, proteze mobilizabile, proteze totale, proteze scheletate de calitate superioara, proteze unilaterale cu sistem balama, culise sau capse.

Chirurgie buco-maxilo-faciala, extractii dentare fara durere, extractii prin alveoloplastie, rezectii apicale , chiuretaj periapical, extractii molari de minte semiinclusi si inclusi

Implantologie, imlpanturi dentare la preturi accesibile folosind materiale de cea mai buna calitate, inaltare de sinus, aditie osoasa si remodelare osoasa

Terapie laser, fara durere, este un tratament modern ce ajuta la vindecari miraculoase atit a afectiunilor de la nivelu gingiilor si parodontiului marginal cit si a afectiunilor parodontiului apical reducind durerea , de asemenea un efect rapid il are in desensibilizarea dintilor, ajuta la integrarea prin stimularea osoasa a implantelor dentare.

Parodontologie, tratamentul gingivitelor, parodontitelor marginale, gingivitelor ulcero-necrotice, chiuretaje subgingivale, operatii cu lambou , aditie osoasa, imobilizarea dintilor cu mobilitate avansata, gingivoplastie.

Radiologie dentara, radiografii dentare retroalveolare la preturi accesibile, radiografii cu film muscat, radiografii bite-wing, ortopantomograme, radiografii panoramice, radiografii de sinus maxilar , de articulatie temporo-mandibulara cu gura inchisa/deschisa sau radiografii panoramice la copii, cu dotari de ultima generatie, aparatura si mijloace de protectie(sorturi), serviciul de radiologie ofera cea mai inalta calitate a operatiunilor efectuate.

Cosmetica dentara, albirea dintilor cu geluri de albire folosind gutiere de albire pentru sistemul rapid sau sistemul de noapte, aplicare de tatuaje din aur, diferite forme, la alegere, bijuterii dentare, diamant sau diferite culori , aplicare prin lipire care nu afecteaza smaltul dintilor.

Biodentica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Ion Urdareanu, nr4, Bloc P 23, scara1, ap. 3, interfon 003

Tel: 0729372212

Fax: 021.781.47.72

E-mail:

Web: www.biodentica.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-12:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!