Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

BariClinic - Chirurgia Laparoscopica

BariClinic - Chirurgia Laparoscopica

Prezentare BariClinic - Chirurgia Laparoscopica

Vezi toata descrierea

Bine ati venit la centrul nostru de excelenta in chirurgia laparoscopica. Facem totul cu gandul la restabilirea starii dumneavoastra de sanatate in cel mai scurt timp posibil, si cu minime suferinte. Va vom sta alaturi cu grija, atentia si priceperea noastra, dar si cu consideratia si respectul pe care il meritati, pe tot parcusul drumului spre vindecare. Impreuna vom pune bazele unei relatii constituita din simpatie si o permanenta comunicare, care se va extinde dincolo de momentele cat veti fi efectiv sub ingrijirea noastra, spre perioada de dupa operatie, cand, odata ajunsi acasa, ati putea avea nevoie de suport sau de un sfat, sau chiar de o incurajare. La noi le veti gasi fara rezerve.

Principiul fundamental care ne calauzeste este binele si siguranta dumneavoastra. Dorim sa ne acordati incredea dumeavoastra. In acest fel, primul pas catre vindecare va fi fost deja facut.

Ne ocupam de abordarea minim invaziva ("pe gaura cheii", cum i s-a mai spus) a unei vaste categorii de boli, care include majoritatea patologiei abdominale, intraperitoneale (stomac, colon, organe genitale feminine, aspecte legate de fertilitate, splina), dar si extraperitoneale (rinichi si glanda suprarenala), precum si de suferinte ale peretelui abdominal, cum ar fi herniile si eventratiile.

BariClinic - Chirurgia Laparoscopica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Spitalul Euroclinic, Calea Floreasca, nr. 14 A

Tel: 0751109244

E-mail:

Web: www.chirurgielaparoscopica.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!