Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Audiolux

Audiolux
Se aude clar

Prezentare Audiolux

Vezi toata descrierea

S.C. Pecef Tehnica - Audiolux, unic importator si distribuitor local al grupului Siemens Audiologische Technik, este prezenta de peste 10 ani pe piata din Romania. Oferim pacientilor nostri un portofoliu recunoscut de produse pentru protezare auditiva, iinsotite de o gamă de servicii adaptate nevoilor acestora.

Siemens este liderul mondial in domeniul protezarii auditive, impulsionand transformarea si cresterea industriei de profil. Compania Siemens este renumita pentru spiritul inovator si solutiile complete in domeniile industriei, energiei si sanatatii. In Divizia Medicala, aceasta caracteristica este vizibila in implementarea celor mai moderne tehnologii pe piata serviciilor de sanatate. Portofoliul Siemens cuprinde o gama completa de sisteme cu microprocesoare digitale de sunet, microfoane avansate ce reduc zgomotul de fundal si amplifica vorbirea, si alte caracteristici unice patentate.


Suntem constienti ca, pentru a ne considera partenerul alegerii dumneavoastra, trebuie sa ne demonstram permanent capacitatea tehnica, tehnologica si logistica. Suntem onorati sa fim furnizorii dumneavoastra de solutii medicale si va asiguram de preocuparea nostra continua pentru calitatea serviciilor oferite.

Pentru Audiolux, noi provocari inseamna noi orizonturi pe care le priveste cu speranta, atat gratie experientei indelungate si parteneriatelor dezvoltate, cat si datorita pozitiei Siemens. Lider pe piata mondiala a protezelor auditive.

Centrul audiologic " Pecef Tehnica - Audiolux " este unic importator si distribuitor local acreditat Siemens, beneficiand de cele mai noi tehnologii in domeniul audiologiei si de personal specializat. Din 2002 suntem certificati conform standardului ISO 9001.

O atentie deosebita este acordata copiilor care au probleme de auz, deoarece o buna protezare auditiva in perioada copilariei asigura o integrare armonioasa in societate si o dezvoltare normala a acestora.

Datorita contractului cu Casa Asigurari de Sanatate, pacientii din intreaga tara pot beneficia de proteze auditive gratuite sau in regim compensat.

La centrul audiologic AUDIOLUX puteti beneficia de urmatoarele servicii:

 • Audiometrie tonala, in care pacientul trebuie sa raspunda cand sunetele sunt auzite la diferite tonalitati in casti.
 • Audiometrie vocala, in care pacientul trebuie sa repete cuvintele auzite a diferite tonalitati in casti.
 • Audiometrie in camp liber, in care se evalueaza castigul protetic al aparatului auditiv.
 • Impedancemetrie-timpanometrie, identifica prezenta lichidului in urechea medie, prin studiul funcţiei urechii medii şi a trompei lui Eustachio, inclusiv a rigidităţii timpanului, prin aplicarea unor modificări de presiune cu ajutorul unei sonde introduse in conductul auditiv extern.
 • Examinarea otoscopica, Se trage de pavilion astfel: la adulti sus-inapoi-inafara, iar la copii jos-inapoi si introduce cu delicatete speculul privind prin lentila;se cerceteaza canalul auditiv extern, apoi timpanul (tansparenta, integritate, repere anatomice).
 • Servicii de verificare parametrii de functionare aparate auditive in service-ul propriu.
 • Servicii de curatare-periere aparate auditive Siemens in service-ul propriu.
 • Servicii de inlocuire olive si shelluri personalizate in laboratorul propriu.
 • Recuperare auditiv-verbala a copilului deficient de auz prin logopedie.
 • Deplasari la domiciliu pentru pacientii netransportabili.
 • Reglarea si verificarea aparatelor auditive Siemens.
 • Consiliere in vederea alegerii unui aparat auditiv.
 • Nou Screening audiometric si examinare otoscopica GRATUIT.

Audiolux

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Crangasi, nr. 5, bl.3

Tel: 0216372598

Fax: 021 637 25 98

E-mail:

Web: www.audiolux.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
0:00-0:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!