Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

ASCLEPIMED - Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

ASCLEPIMED - Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

Prezentare ASCLEPIMED - Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

Vezi toata descrierea

Clinica noastra va ofera asistenta supraspecializata in domeniul implantologiei, parodontologiei, chirurgiei oro-maxilo faciale, proteticii si esteticii stomatologice.

Materialele, tehnica de ultima ora si specializarile in occident ale medicilor garanteaza rezultatele remarcabile si de mare succes asteptate de fiecare pacient in parte. Comunicarea cu pacientii si grija fata de acestia completeaza standardul ridicat al serviciilor oferite de clinica stomatologica Asclepimed.

Colaboram cu laboratoare de tehnica dentara specializate in protetica pe implanturi precum si cu clinici de radiologie, tomografie si imagistica stomatologica.

Avem un control strict asupra sterilizarii, eliminand orice risc de contaminare cu hepatita B, HIV sau alte boli transmisibile.


FILOSOFIE

“Fara nebunia creatiei, viata ar fi un act vulgar.”

Sunt cei mai frumosi oameni si istorii. Sunt vieti schimbate radical, energie, cautare, transformare, arta, placere, poezie, sinestezie. Operele clasicilor, in avangarda. Creatori - nu medici, artisti - nu tehnicieni. Dumnezeu in detalii, toate cele imaginate si cele inca neimaginate..

Este prima art-clinica de estetica faciala din Romania, unica in felul ei prin complexa paleta a serviciilor de inalta clasa si tehnicilor de avangarda, pornind de la estetica stomatologica, reconstructii si remodelari ale maxilarelor si buzelor, pana la rafinata chirurgie estetica, fillere si tehnici de intinerire a tesuturilor. Un Templu al Frumusetii, cum ne place sa-l numim..

Bine ai venit!

Echipa Asclepimed Dental Clinics
Changing lives..

ASCLEPIMED - Clinica Stomatologica de Supraspecialitate

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Dr. Grigore Romniceanu, nr.12, Sector 5, Bucuresti, Cotroceni

Tel: 0722717789

E-mail:

Web: www.asclepimed.ro

L
16:00-20:00
V
10:00-14:00
M
10:00-14:00
S
Inchis
M
16:00-20:00
D
Inchis
J
10:00-14:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!