Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Artemis

Artemis

Prezentare Artemis

Vezi toata descrierea

Cine suntem noi, echipa Artemis?

Programul Artemis a fost iniþiat de o echipa formata din psihologe si psihiatre, psihoterapeute, membre in Societatea de Psihodrama “J.L.Moreno”, asociatie profesionala pentru formarea specialistilor in psihoterapie individuala si de grup. In octombrie 2001, programul a dobandit personalitate juridica prin divizare de Societatea de Psihodrama “J.L.Moreno”, devenind Asociatia Femeilor Impotriva Violentei-Artemis.

Echipa este alcatuita in prezent din psihologe, asistente sociale, juriste si a beneficiat de la inceput de formare profesionala din partea Wildwaser Berlin, Strohhalm Berlin, Wave-Women Against Violence Europe, Widwaser Berlin ofera in continuare supervizare in cadrul diferitelor programe pe care le derulam. Artemis este cuprins in reteaua europeana a programelor pentru femei– WAVE/ Women Against Violence Europe – ca punct focal pentru Romania.

La nivel local Artemis este membru fondator al Coalitiei pentru Comunitate Sanatoasa. La nivel national, Artemis este membru fondator al coalitiei nationale al Organizatiilor Non-Guvernamentale impotriva violentei domestice si traficului de persoane.

Misiunea organizatiei noastre este promovarea drepturilor femeilorsi copiilor, diminuarea vulnerabilitatii acestora fata de situatiile de abuz si imputernicirea lor realizata prin informare, constientizare si exercitare a drepturilor.

Artemis

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Str. Rene Descartes nr.6

Tel: 0264598155

Fax: 0040 264 598155

E-mail:

Web: www.artemis.com.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!