Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

ArtDent Total

ArtDent Total

Prezentare ArtDent Total

Vezi toata descrierea

Securitatea sănătății și confortul dumneavoastră
Utilizăm cele mai moderne tehnici și echipamente de sterilizare și garantăm o sterilizare completă, situată peste normele acceptate în România. Și, pentru a vă relaxa în timpul tratamentelor, putem folosi tehnici de inhalo-sedare care vă vor asigura un confort deplin pe durata realizării procedurilor. La examenele radiologice, echipamentul de ultimă generație al clinicii noastre garantează un nivel cu până la 93% mai redus în radiații față de tehnologia clasică bazată pe film.

Calitatea tratamentelor
Acoperim toată gama de tratamente și urmăm cele mai moderne tehnici de realizare a procedurilor, folosind cele mai noi și sigure materiale pentru toate serviciile noastre – pornind de la estetica dentară și ajungând până la intervenții chirurgicale dento-alveolare. La ArtDent Total garantăm un rezultat sigur și de durată.

Onestitatea atitudinii terapeutice și a costurilor
La ArtDent Total împreună alegem soluția de tratament care se potrivește cel mai bine atât problemelor stomatologice pe care le aveți, cât și stării dumneavoastră de sănătate. Și vă garantăm onestitatea noastră: veți primi recomandarea celei mai potrivite soluții de tratament, iar nu neapărat a celei mai scumpe!

ArtDent Total

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Calea Plevnei 145 B, Complex Orhideea Gardens, bl. 2., sector 6, București.

Tel: 0732926238

E-mail:

Web: http://www.artdent-total.ro/

L
7:30-21:00
V
7:30-21:00
M
7:30-21:00
S
8:00-18:00
M
7:30-21:00
D
Inchis
J
7:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!