Clinica medicala

Aparate Auditive -Audio Alfa

Aparate Auditive -Audio Alfa
Bucurati-va de sunet!
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Aparate Auditive -Audio Alfa

Vezi toata descrierea

     Audio Alfa este o companie tanara, ce se ocupa de audiologie (testarea auzului) si audioprotezare (reabilitare/protezare auditiva). Colegii nostrii (audiologi si audioprotezisti) au o experienta mare in domeniu si putem gasi solutii pentru multiple deficiente auditive.

     In cabinetele Audio Alfa, comercializam aparate auditive de la mari producatori mondiali: Phonak, Widex, Signia, Starkey, Hansaton, Unitron, Coselgi. Asiguram reglaje complexe si exacte dar si reparatii pentru dispozitivele mai vechi.

     Audiologii si audioprotezistii Audio Alfa, sunt cunoscuti la nivel local si/sau national, au multi ani de experienta in domeniu, cu mii de pacienti consultati si sute de reabilitari auditive cu un grad de satisfactie maxim.

     In cabinetele noastre am decis ca testarile auditive, sa fie gratuite, astfel incat sa dam posibilitatea tuturor persoanelor sa-si faca o verificare periodica a auzului, si sa asiguram o minima preventie atat pentru copii dar si pentru persoanele adulte.  

     Cabinetele noastre sunt acreditate de Ministerul Sanatatii si avem contracte incheiate cu Casa de Asigurari de Sanatate din 23 de judete, inclusiv CAS Bucuresti, CAS Ilfov si OPSNAJ.

     Pacientii nostrii pot obtine in baza unui dosar depus la CAS, un ajutor financiar in valoare de aproximativ 1.008 lei, pentru achizitia de aparate auditive.

     Cabinetele Audio Alfa sunt prezente in trei orase: Bucuresti, Resita, Deva si Bistrita; colegii nostrii (audiologi-audioprotezisti) au certificari nationale si internationale obtinute la producatorii de aparate auditive din Elvetia, Germania, Danemarca si SUA

Audiograma tonala - gratuit

Audiograma vocala - gratuit

Audiograma in camp liber - gratuit

Reglaje aparate auditive - gratuit, daca aparatele au fost achizitionate din cabinetele Audio Alfa

Reparatii aparate auditive - gratuit, daca aparatele sunt in garantie

Dr. ORL & Audiolog-Audioprotezist D. Nedelcu

Taramul sunetelor - o calatorie povestita altfel by Audio Alfa

De unde stiu ca am o pierdere auditiva?Dragii nostri, iata-ne ajunsi la un alt popas al acestei drumetii din lumea sunetelor. Aici, vom vorbi despre cateva dintre semnele care ne ... Citeste mai departe

Aparate Auditive -Audio Alfa

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: B-dul Tineretului, nr. 21, bloc Z6, scara A, parter, sector 4

Tel: 0770617707

E-mail:

L
8:00-17:00
V
8:00-17:00
M
8:00-17:00
S
Inchis
M
8:00-17:00
D
Inchis
J
8:00-17:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare