Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

ANAdent Cluj

ANAdent Cluj

Prezentare ANAdent Cluj

Vezi toata descrierea

Activitatea cabinetului stomatologic ANAdent din Cluj Napoca cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica , ortodontie, chirurgie oro-dentara , implantologie dentara , protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara, asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Oferim, de asemenea, servicii de stomatologie pediatrica

De ce ANAdent?

Echipa de la cabinet stomatologic ANAdent Cluj Napoca este formata din medici specialisti stomatologi cu o inalta pregatire, competenti si entuziasti, medici tineri, dar cu o experienta solida in practica medicala stomatologica.

Obiectivul principal al echipei de medici de la cabinetul stomatologic ANAdent este asigurarea unui status dentar perfect, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

Promisiunea noastra

Stomatologia din ziua de astazi poate garanta tratamentul fara durere, iar cabinetul stomatologic ANAdent dispune de materialele si aparatura adecvata si nu in ultimul rand, de timpul si rabdarea necesara. Stim sa comunicam cu dumneavoastra, sa va expunem situatia clinica reala si un plan de tratament adecvat. Pacientul are putere de decizie asupra variantei de tratament, in cunostinta de cauza.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice cat si la pacientii adulti prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.

ANAdent Cluj

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: P-ta M.Viteazul nr.9 ap 12

Tel: 0264536945

E-mail:

Web: http://ana-dent.ro/

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
9:00-12:00
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!