Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Activ Dent

Activ Dent
Cea mai potrivita alegere pentru obtinerea unui zambet frumos si sanatos

Prezentare Activ Dent

Vezi toata descrierea

Cabinete stomatologice cu dotari de top

Clinica Stomatologica Activ Dent are in dotare cabinete stomatologice utilate pentru interventii speciale (de natura operatiilor chirurgicale de inserare implanturi dentare, sinus lift, transplant bloc osos, operatii parodontale cu regenerari tisulare), aparat de radiologie dentara, lampa de albire. Sterilizarea instrumentarului medical este realizata conform celor mai exigente norme in domeniul medicinei dentare, in camera speciala pentru sterilizare ce deserveste fiecare cabinet stomatologic.


Tratamente stomatologice realizate de o echipa de medici dentisti specialisti

Echipa de specialisti a clinicii noastre, avand cunostintele si experienta necesare, ofera pacientilor cel mai bun tratament posibil, adaptat ultimilor descoperiri in domeniul stomatologiei moderne. Staff ul medical al clinicii noastre este format dintr-o echipa medicala interdisciplinara, ce pune la dispozitia pacientilor sai gama completa a serviciilor stomatologice

Membrii echipei noastre medicale isi imbunatatesc permanent cunostintele din aria de interes profesional, prin participarea la cursuri, traininguri si specializari in tara si in strainatate.

Servicii complete de stomatologie:

  • implantologie
  • chirugie dentara
  • protetica
  • endodontie
  • stomatologie pentru copii
  • ortodontie
  • profilaxie.

Consultatia este primul pas al colaborarii cu cabinetul stomatologic. In cadrul primei intalniri, care se va concretiza intr-o consultatie de specialitate, medicul stomatolog va evalua imediat starea sanatatii dumneavoastra dentare si veti discuta impreuna despre variantele de tratament, despre modalitatea solutionarii intr-un timp cat mai redus a problemelor stomatologice aparute. Atmosfera prietenoasa si profesionalismul echipei vor face ca timpul petrecut in cabinetul nostru stomatologic sa treaca in mod placut.

Program de lucru extins:

Din curtoazie pentru pacientii sai, clinica Activ Dent poate primi pacienti zilnic pana la ora 21 si sambata pana la ora 14.00. De asemenea, cabinetul stomatologic asigura serviciul de preluare a urgentelor dentare in timpul programului de lucru.

Accesibilitate maxima: cabinet stomatologic la 10 minute de zona Unirea - langa statia de metrou Dristor 1

Accesul pacientilor la cabinetul stomatologic este extrem de usor, pozitionarea acestuia langa statia de metrou Dristor 1 facilitand un traseu de maxim 30 de minute din orice punct al orasului.

Tratamente stomatologice fara durere

Activ Dent

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Camil Ressu, nr. 15, bl. 57, sc. A, ap.2

Tel: 0216485769

Fax: 021 648 57 69

E-mail:

Web: www.activdent.ro

L
14:00-20:00
V
14:00-20:00
M
14:00-20:00
S
10:00-14:00
M
14:00-20:00
D
Inchis
J
14:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!