Clickmed
programare rapida la medic

Oboseala? Stres? Afla ce trebuie sa faci pentru a te relaxa

Actualizat la data de: 04 Iunie 2014
Oboseala? Stres? Afla ce trebuie sa faci pentru a te relaxa

Se spune ca stresul este boala secolului 21, deoarece foarte multe boli se declanseaza din cauza acestuia.

Hipertensiunea, atacul de cord, depresia, anxietatea, accidental vascular cerebral, obezitatea sunt doar unele dintre afectiunile care apar ca urmare a stresului. De asemenea, sistemul imunitar poate fi slabit, fapt ce produce afectiuni grave de-a lungul timpului, precum cancerul sau bolile autoimune.

De cate ori ajungem acasa de la serviciu si ne simtim obositi, epuizati, lipsiti de energie si fara vlaga? Acest fapt este normal in conditiile in care am desfasurat de-a lungul zilei eforturi mintale ori fizice epuizante. Combinate cu stres, acestea pot genera stari depresive deseori.

De obicei, un somn de noapte lung si calitativ este suficient pentru ca o persoana sa-si refaca plinul de energie si sa-si recapete bunastarea. Cu toate acestea, exista persoane care acuza o stare de oboseala persistenta, care nu se coreleaza cu energia depusa in timpul zilei. Acest fapt poate indica prezenta unei boli sau necesitatea unor schimbari in stilul de viata.

Pentru a combate acest sindrom, dar si stresul, oboseala, starile depresive, a fost creat SEDEPRIL, in doua variante de prezentare:

  • Capsule (recomandat pentru persoanele de peste 12 ani): protejeaza organismul de stres si de efectele distructive ale acestuia; eficient in cazul persoanelor care sufera de agitatie si anxietate; induce o stare de calm si imbunatateste randamentul in starile de oboseala.
  • Sirop (recomandat pentru copiii cu varste intre 4 si 12 ani): eficient in cazul copiilor timizi, emotivi, irascibili, afectati de diverse probleme; amelioreaza starile de agitatie si tensiune nervoasa, amelioreaza tulburarile de somn, induce o stare de calm si relaxare; ajuta la functionarea normala a sistemului digestiv.

Sedepril poate fi gasit in farmacii si se administreaza ca un supliment alimentar. Produsul este un adjuvant in lupta impotriva oboselii, agitatiei si stresului.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter