Alive! (fara fier) – mai mult decat un complex de vitamine si minerale

Publicat la data de: 14 Decembrie 2010 | Actualizat la data de: 14 Decembrie 2010
Alive! (fara  fier) – mai mult decat un complex de vitamine si minerale

Toamna si iarna sunt anotimpurile in care organismul depune eforturi mai mari pentru adaptarea la schimbarile din mediul inconjurator, iar atunci cand resursele sale nu sunt suficiente ne simtim slabiti, obositi si lipsiti de energie. Acum, un aliat de incredere ne ajuta sa ne mentinem un tonus energetic de invidiat. Alive!(fara fier), prin formula sa complexa cuprinzand peste 130 de nutrienti esentiali: 16 vitamine, 13 minerale, 18 aminoacizi, 10 acizi grasi Omega 3/6/9, 12 extracte din fructe, 12 extracte din legume, 13 extracte din plante verzi, 12 extracte din ciuperci, 16 antioxidanti si 12 enzime digestive.


Ritmul alert al vietii, provocarile mediului urban si trecerea la anotimpul rece ne determina sa cautam solutii naturale eficiente prin care sa ne mentinem nivelul optim de energie. Alive! (fara fier) contine cei mai eficienti nutrienti din fructe si legume, extrasi la temperaturi scazute, proces prin care sunt conservate proprietatile lor extraordinare, de care organismul nostru are nevoie.
Astfel, Alive! (fara fier) are efect antioxidant de patru ori mai puternic decat alte produse similare, ajutandu-ne organismul sa lupte eficient impotriva radicalilor liberi.

Enzimele digestive din compozitia produsului contribuie la asimilarea in organism a mai multor nutrienti din alimentele pe care le consumam. Vitamina B din formula Alive! (fara fier) ajuta la transportul si metabolizarea carbohidratilor, proteinelor si grasimilor din organism si impreuna cu minerale esentiale precum cupru, crom ajuta la formarea ATP (adenozintrifosfat), acid implicat in procesul generarii si conversiei energiei la nivel celular.

Datorita tehnologiei avansate folosite la fabricarea produsului Alive! (fara fier), nutrientii din acesta se absorb in sange in mai putin de 20 de minute, de 5 ori mai repede decat in cazul altor produse similare, pentru ca noi sa beneficiem imediat de un aport energetic sporit.
Alive! (fara fier) face parte din portofoliul Secom, care cuprinde peste 100 de produse 100% naturale, destinate unei game variate de afectiuni. Aceste produse sunt disponibile in farmaciile si centrele cu profil naturist din intreaga tara.

Pentru mai multe detalii cu privire la Alive! (fara fier) sau la alte produse Secom, va rugam sa accesati site-ul www.secom.ro.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Dieta pentru ridicarea nivelului de energie si imbunatatirii starii de spirit Dieta pentru ridicarea nivelului de...

    Energia si starea de spirit Alimentele pot stimula energia in trei moduri: prin furnizarea de calorii suficiente, prin furnizarea de stimulente (precum cafeina) si prin fortarea metabolismului sa arda mai multe calorii. In ce priveste starea de spirit, cele mai bune...citeste mai mult

  • Efectele uimitoare ale optimismului asupra sanatatii Efectele uimitoare ale optimismului...

    Generalitati Optimismul poate avea efecte nebanuite asupra starii de sanatate pe termen lung, iar aceasta afirmatie este sustinuta de oamenii de stiinta care au cautat dovezi in acest sens. O atitudine pozitiva si un echilibru emotional constant stau la baza...citeste mai mult