Coronavirus Update

Brazilienii sunt incurajati de ministrul Sanatatii sa faca sex pentru a se feri de bolile cronice

Publicat la data de: 28 Aprilie 2010
Brazilienii sunt incurajati de ministrul Sanatatii sa faca sex pentru a se feri de bolile cronice

Ministrul Sanatatii din Brazilia incurajeaza brazilienii sa faca sex pentru a se proteja de bolile cronice, mesajul acestuia fiind lansat cu ocazia unei campanii de prevenire a hipertensiunii arteriale, potrivit The Telegraph.

"Oamenii trebuie sa fie activi. Un joc de fotbal in weekend nu trebuie sa fie singura activitate fizica a unui brazilian. Adultii trebuie sa faca miscare - sa mearga, sa danseze si sa faca sex protejat", a declarat Jose Gomes Temporao, ministrul brazilian al Sanatatii.

Dupa ce a facut comentariul neobisnuit, Temporao a reiterat mesajul in fata presei, spunand ca nu a glumit, si ca miscarea regulata inseamna si a face sex, "intotdeauna cu protectie, desigur".

Ministrul Sanatatii a mai spus ca in Brazilia exista o adevarata bomba cu ceas, astfel ca peste 20 de ani o mare parte a populatiei va suferi de boli cronice, hipertensiune arteriala, diabet si colesterol crescut.


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate