Clickmed
programare rapida la medic

Lentile de ochelari pentru calculator si pentru lectura

Actualizat la data de: 26 Octombrie 2017
Lentile de ochelari pentru calculator si pentru lectura

Lucrezi la birou, in fata calculatorului? Hobby-urile tale implica utilizarea intensiva a calculatorului? Aproximativ 70% dintre persoanele care lucreaza in birouri se plang de dureri de gat si de spate.

Cu toate ca o pozitie corecta poate sa ajute, purtarea unor ochelari de vedere nepotriviti poate duce in continuare la miscari nenaturale ale capului sau la fortare pentru a vizualiza monitorul calculatorului. Lentilele de interior HOYA reprezinta o optiune ideala pentru cei mai multi dintre prezbiopi.

Prin prisma meseriei citesti foarte mult sau principala ta activitate in timpul liber este lectura? Ochelarii normali pentru lectura ofera un camp vizual insuficient ca latime si adancime. Lentilele de interior HOYA sunt concepute pentru a corecta aceste limitari.

Lentile de ochelari HOYA pentru munca la birou, in fata calculatorului

Lentilele progresive Hoyalux id WorkStyle V+ sunt cea mai buna solutie pentru activitatile minutioase la birou sau cele ce implica utilizarea calculatorului. Lentilele progresive Hoyalux id WorkStyle V+ te scutesc de achizitionarea a trei perechi diferite de ochelari de vedere, asigurand o vedere stabila si clara atat la apropiere, cat si la departare sau la distanta intermediara.

Lentilele Tact Trueform sunt lentile ergonomice de birou pentru prezbiopii care doresc sa combine confortul zonei intermediare de lucru cu profunzimea campului vizual. Acestea ofera o vedere clara, relaxata si un camp vizual larg pentru zona intermediara. De asemenea, acestea sunt indicate si pentru jucatorii de golf sau pentru cei pasionati de alte hobby-uri datorita proprietatilor designului interactiv care asigura o vedere clara la distanta.

Lentile de ochelari HOYA pentru pasionatii de lectura

Lentilele Addpower TrueForm sunt lentile de lectura cu valoare suplimentara, ce au o corectie mai buna in profunzime si in camp vizual extins comparativ cu lentilele de lectura conventionale. Sunt ideale pentru cititorii intensivi prezbiopi, oferind un confort maxim la lectura, fara dureri de cap sau stres ocular.

Lentilele Lecture B TrueForm sunt lentile eficiente atat pentru lucrul in fata calculatorului, cat si pentru citit. Oferind un camp vizual larg la apropiere si la distanta intermediara, acestea imbunatatesc productivitatea si confortul utilizatorilor.

Profita de promotia HOYA: „Lentile adaptate solicitarilor cotidiene: lentile pentru interior si lentile sportive cu 15% reducere!”

Pana pe 30 noiembrie 2017, din orice magazin de optica partener HOYA din tara poti achizitiona lentile pentru interior si lentile sportive cu 15% reducere.

Produsele participante la promotie sunt:
- Lentilele Hoya pentru interior: Addpower 60 1.50 Q.S.P si Addpower 60 1.50 TrueForm, Lecture B 1.50 TrueForm si Lecture B 1.60 TrueForm, Hoyalux iD WorkStyle V+ ,
Hoyalux Tact TrueForm.
- Lentilele Hoya Sportive: Nulux Sportive TrueForm, Hoyalux Sportive TrueForm.

O vedere buna joaca un rol important pentru calitatea vietii, asadar alegeti-va cu grija lentilele.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter