Coronavirus Update

Salsa de rosii cu avocado si ceapa

Actualizat la data de: 31 Octombrie 2014

Timp de preparare: Mai putin de 15 minute

Dificultate: redusa

Pentru: 6 portii
Dificultate:usor
Timp: 15 min

Informatii nutritionale/100 grame
Calorii: 100
Total grasimi: 2 g
Total carbohidrati: 18 g
Fibre: 4 g
Proteine: 3 g


Ingrediente:

  • 1 lamaie
  • 2 rosii medii
  • 1/2 ceapa rosie tocata
  • 1/4 avocado
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • 1 lingurita otet de vin rosu
  • 1/4 lingurita chimion


Mod de preparare:

  1. Se curata bine rosiile de coaja si avocado si se toaca fin.
  2. Se da prin razatoare coaja de la lamaie si se stoarce apoi 1 lingurita de suc.
  3. Intr-un bol, se amesteca ingredientele: rosiile, ceapa, avocado, patrunjelul, otetul, chimenul, coaja de lamaie si sucul.
  4. Se lasa bolul la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi se serveste cu legume proaspete (conopida, telina, castravete) si paine integrala de grau.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate