Clickmed
programare rapida la medic

FITONASAL 2ACT – Nas descongestionat, respiratie usoara

Actualizat la data de: 01 Noiembrie 2016
FITONASAL 2ACT – Nas descongestionat, respiratie usoara

Raceala, gripa, sinuzita, alergii... organismul nostru reactioneaza diferit la aceste boli, unul dintre principalele simptome fiind nasul infundat.

Acest simptom suparator nu ne lasa sa ne odihnim, ne face sa devenim irascibili si sa nu ne putem concentra la treburile cotidiene.

Mai mult, imunitatea organismului are de suferit, fiind mult mai expusi la infectii. O problema care trebuie rezolvata urgent, pe cale naturala, fara efecte secundare.

Fitonasal 2Act Spray de la Aboca este solutia! Un produs inovator, care descongestioneaza rapid si eficient nasul infundat si iritat, avand in acelasi timp o actiune protectoare si hidratanta asupra mucoasei.

Actifilm, complexul vegetal natural care interactioneaza cu mucoasa nazala, asigura un mecanism de actiune non-farmacologic, cu un grad de siguranta ridicat. Fitonasal 2Act Spray nu contine substante vasoconstrictoare, nu creeaza dependenta, nu irita si nu usuca mucoasa nazala. Formula ECO permite administrare frecventa si pentru perioade indelundate, chiar si in sarcina, alaptare si copiilor de peste 3 ani.

Produsul este un dispozitiv medical certificat CE si este disponibil in farmacii.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter