Clickmed
programare rapida la medic

Proimmunity protejeaza imunitatea intregii familii

Actualizat la data de: 10 Februarie 2016
Proimmunity protejeaza imunitatea intregii familii

Sistemul imunitar reprezinta totalitatea mijloacelor organismului de a se apara de atacul agentilor patogeni: virusuri, bacterii, fungi. Este recomandat ca mereu sa ne preocupam de mentinerea unui sistem imunitar puternic, insa sunt perioade cand este necesara o atentie sporita:

-La trecerea de la un anotimp la altul, cand vremea este mai capricioasa, cu variatii de temperatura, cei cu un sistem imunitar nepregatit vor fi tinte perfecte pentru raceli si gripe.

-In perioada scolii si a gradinitei - este cu siguranta o provocare pentru parinti, dar si pentru copii. Pe langa stresul si aglomeratia activitatilor specifice, o grija speciala ar trebui sa reprezinte si sanatatea familiei, atat a celor mari, cat mai ales a celor mici, care vor intra in contact cu mai multe persoane decat in vacanta.

-In perioada sarcinii si dupa nastere, organismul femeii este mai sensibil si mai “deschis” la infectii.

Pe langa legumele si fructele consumate zilnic pentru ratia de vitamine, un rol insemnat il au si curele de imunizare. Acestea sunt utile pentru toata familia, deoarece un organism cu o imunitate scazuta reprezinta gazda ideala pentru dezvoltarea racelilor si a gripelor. Formula ideala pentru stimularea imunitatii este Proimmunity - formula complexa, bine acceptata si bine tolerata.

-Contine complexul Propolis, Echinacea si Vitamina C pentru care s-a dovedit clinic ca reduce cu peste 50% numarul de imbolnaviri la nivel respirator, in cazul administrarii la copii, in sezonul rece;

-Vitamina C este denumita “vitamina imunitatii”
-Propolisul este un antibiotic si un antiviral natural, care intareste sistemul imunitar prin stimularea producerii de globule albe
-Echinacea stimuleaza sistemul imunitar prin stimularea fagocitozei: procesul prin care fagocitele “mananca” organismele straine care au invadat corpul

-Contine un extract concentrat de soc, bogat in antocianozide responsabile de impiedicarea multiplicarii virusului gripal ceea ce duce la scaderea la jumatate a perioadei de boala (actiune demonstrata clinic)

-Contine o forma organica de Zinc, usor absorbabila ce impiedica patrunderea agentilor patogeni prin membranele celulare.
este supranumit “mineralul imunitatii”, avand o deosebita importanta pentru buna functionare a sistemului imun
s-a demonstrat clinic ca un aport suplimentar de zinc poate duce la scaderea la jumatate a necesitatii de a utiliza antibiotice

-Contine Vitamina D3

-este un stimulent foarte puternic al sistemului imunitar, fiind implicata in producerea a 200 componete ale sistemului imunitar, numite peptide antimicrobiene, care au rolul de a lupta cu infectiile,

-Nivelele scazute de vitamina D din organism duc la apari?ia unor episoade repetate de raceli

Gama pentru copii si adulti PROIMMUNITY activeaza, sustine si grabeste raspunsul sistemului imunitar, il mentine in stare de alerta si pregatit pentru aparare, cu efecte intense mai ales la portile de intrare ale microorganismelor – zona ORL (nas, cavitate bucala).

Gama PROIMMUNITY se gaseste in doua forme de prezentare ce contribuie la mentinerea sanatatii intregului sistem imunitar, putand fi administrate si ca adjuvant in perioada de raceala sau gripa:

Sirop – pentru copiii cu varste intre 1 si 7 ani, are actiune antimicrobiana, crescand rezistenta organismului la infectii datorita complexului de Propolis, Echinaceea, vitamina C, soc si ZINC.

Capsule – pentru copiii de peste 7 ani si pentru adulti, actioneaza sinergic asupra sistemului imunitar prin scaderea la jumatate a perioadei de boala (datorita extractului de soc, alaturi de propolis, vitamina C, Echinacea si VITAMINA D3).

Pentru mai multe informatii puteti accesa www.proimmunity.ro


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter