Cum sa scapi de raceala si gripa de la inceput de primavara

Publicat la data de: 21 Februarie 2014 | Actualizat la data de: 21 Februarie 2014
Cum sa scapi de raceala si gripa de la inceput de primavara

La inceput de primavera, riscul racelilor este foarte ridicat, organismul adaptandu-se mult mai greu conditiilor de mediu, iar sistemul imunitar este slabit. Acest lucru se intampla din cauza alimentatiei mai slabe in vitamine din timpul iernii, precum si a activitatilor fizice mai reduse, datorate sederii in casa.

Raceala in este o afectiune frecventa, cu simptome usor de recunoscut: stari de oboseala, stranut, tuse si nas infundat, posibil febra, dureri musculare, iritare a amigdalelor sau infectie in gat, dureri de cap.

Raceala poate dura de la doua-trei zile pana la noua-zece zile si poate aparea dupa perioadele mai indelungi petrecute afara, la temperaturi scazute, daca am stat in ploaie sau ne-am imbracat inadecvat temperaturii.

Gripa este in recunoscuta a fi mai severa decat raceala. Simptomele incep brusc, cu febra si frisoane, oboseala, tuse, mucopurulenta, dureri musculare, dureri puternice de cap, dureri ocular, iar febra poate dura cateva zile. Gripa apare indeosebi iarna si primavara devreme.

Daca gripa poate fi prevenita prin vaccinare, ea fiind cauzata de cateva tulpini de virusuri, racelile pot fi create de aproximativ 200 de virusuri diferite. Avand in vedere modalitatea de transmitere (pe calea aerului sau prin contact cu mucoasele sau saliva persoanei afectate), igiena este foarte importanta in prevenire.

Nu uitati de curatarea suprafetelor cu dezinfectante, spalarea mainilor cu apa si sapun si evitarea contactului mainilor cu ochii si nasul. De asemenea, foarte eficienta in prevenirea racelii este mentinerea unei imunitati ridicate a organismului.

Fie ca este vorba de adulti, fie ca este vorba despre copii, este bine sa optezi pentru tratamente naturale in detrimentul celor medicamentoase si toxice. Gama PROPOLIS C Raceala si Gripa ajuta in lupta impotriva acestor boli.

Prin continutul de tinctura de propolis, Echinacea, vitamina C si extracte din plante (flori si fructe de soc, flori de tei, fructe de maces, salcie), gama PROPOLIS C Raceala si Gripa reduce cu 50% durata medie a virozelor (dovedit clinic).

In acest an, Gama Propolis C implineste 14 ani de lupta impotriva gripei si racelii! Cu aceasta ocazie, Propolis C ofera 14 excursii la Disneyland Paris pentru toata familia, plus alte 3000 de premii instant, constand in: veste, umbrele si cutii cu Propolis C Echinacea 33% cadou.

Propolis C Raceala si Gripa actioneaza natural de la primele simptome de raceala si gripa pentru:

  • Copii peste 1 an: PROPOLIS C Raceala si Gripa KIDS - contine extracte de flori si fructe de soc, flori de tei, fructe de maces, Echinacea, tinctura de propolis si vitamina C. Forme de prezentare: cutie cu 8 plicuri si cutie cu 25% plicuri CADOU.
  • Copii peste 12 ani si adulti: PROPOLIS C Raceala si Gripa - contine extracte de flori si fructe de soc si salcie, Echinacea, vitamina C si tinctura de propolis. Forme de prezentare: cutie cu 8 plicuri, cutie cu 25% plicuri CADOU si cutie cu 20 capsule.

Pentru mai multe detalii, acceseaza propolisc.ro si www.facebook.com/LaboratoareleFiterman


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Coronavirus Update