Scapa de mirosul neplacut al pantofilor cu Odaban pentru Pantofi si Picioare

Publicat la data de: 07 Aprilie 2015 | Actualizat la data de: 20 Ianuarie 2016
Scapa de mirosul neplacut al pantofilor cu Odaban pentru Pantofi si Picioare

Aproape 3% din populatia Globului sufera de hiperhidroza, aceasta afectiune care se manifesta prin transpiratie excesiva difuza la nivelul intregului corp sau locala, doar in anumite portiuni ale corpului.

Talpile picioarelor se numara printre zonele cel mai frecvent afectate de astfel de simptome, lucru care le transforma intr-un mediu prielnic dezvoltarii bacteriilor si al infectiilor fungice care dau nastere mirosurilor neplacute.

DE CE MIROS PANTOFII?

Transpiratia excesiva a picioarelor si mirosul neplacut se transfera si in interiorul pantofilor. Mirosurile nu sunt insa excesul apei eliminate de organism prin transpiratie, ci bacteriile care se descompun in acest mediu umed.

Pudra Odaban pentru Pantofi si Picioare este un produs revolutionar, care inhiba multiplicarea bacteriilor prin igienizarea picioarelor si a incaltarilor. In plus, aceasta absoarbe umezeala si este un remediu eficient impotriva hiperhidrozei localizate la nivelul picioarelor.

Produsul are proprietati antimicrobiene, datorita ingredientelor naturale pe care le contine si distruge in totalitate bacteriile si creeaza un mediu curat si uscat in interiorul pantofilor, in care nu se pot dezvolta alte bacterii.

REMEDIUL IMPOTRIVA MIROSULUI NEPLACUT AL PANTOFILOR SI PICIOARELOR

Pudra Odaban pentru Pantofi si Picioare se foloseste, asadar, pentru partea interioara a incaltamintei. Tratamentul dureaza intre 7 si 10 zile pentru fiecare pereche de incaltari si garanteaza eliminarea totala a mirosului neplacut al pantofilor pentru cel putin o jumatate de an de la igienizare.

Chiar daca efectele sunt vizibile inca de la prima utilizare, cei care au conceput produsul sugereaza folosirea lui repetata pe durata intregului tratament. Pudra trebuie presarata in fiecare pantof dimineata, inainte de incaltare, timp de cel putin o saptamana; cantitatea recomandata este usor de masurat cu ajutorul masurii speciale pe care o contine fiecare cutie de pudra.

Produsul are in componenta ingrediente naturale, menite sa combata dezvoltarea bacteriilor. Acesta este recomandat de catre medicii dermatologi din Romania si si-a dovedit eficienta intr-un numar foarte mare de cazuri. Pudra pentru pantofi Odaban poate fi achizitionata din orice farmacie Sensiblu sau de pe site-ul oficiale www.odaban.ro


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Homeopatia si medicina alopata nu se exclud Homeopatia si medicina alopata nu se...

    Generalitati Homeopatia este o terapie complexa, bazata pe o abordare specifica a sanatatii si a bolnavului, proiectand o viziune globala asupra individului. Homeopatia nu trateaza boli, ci oamenii asa cum sunt. Despre aceasta ramura a medicinei au existat de-a...citeste mai mult

  • Catalin Radu, general manager companie farmaceutica: “Principalul obiectiv al companiei noastre este acela de a folosi stiinta si cercetarea pentru a salva vieti” Catalin Radu, general manager...

    Intrebari: 1. Pandemia de coronavirus afecteaza din ce in ce mai mult toate statele lumii iar focusul si presiunea ultimelor luni au fost indreptate catre companiile farmaceutice care, acolo unde au existat resurse si-au intensificat eforturile pentru a dezvolta...citeste mai mult

Coronavirus Update