Coronavirus Update

Revolutie in tratamentul bolilor grave: telomerii

Actualizat la data de: 13 Martie 2019
Revolutie in tratamentul bolilor grave: telomerii

Acum zece ani, lumea stiintifica a fost uluita de o descoperire ce a fost premiata cu premiul Nobel pentru medicina: telomerii. Acest subiect devine de prim interes in terapia imbatranirii, dar si a bolilor cardiace, reumatice sau tumorale.

Am solicitat opinia unui specialist care este in prima linie in lupta cu bolile, cu imbatranirea organismului.

Medicul Cristina Negru, membru al echipei stiintifice a firmei DVR Pharm, este printre cei care promoveaza medicamentul natural Telom-R, prima aplicatie practica, accesibila publicului larg, din tara noastra a acestei descoperiri.

Mai intai de toate, doamna doctor, spuneti-ne ce sunt, de fapt, telomerii?

Sunt pur si simplu fragmente de ADN, care conditioneaza sanatatea genetica a fiecaruia dintre noi, iar descoperirea lor revolutioneaza aproape tot ceea ce s-a stiut pana acum in medicina.

Reputatul geriatru Michael Fossel, profesor si clinician la Universitatea Michigan, SUA declara ca: “Descoperirea unei cai de a activa telomerazele, adica enzimele care controleaza telomerii, va ajuta oamenii sa traiasca mult peste o suta de ani.

In plus, ei vor ajunge la aceste varste de neconceput acum, pastrandu-si aparenta corpului, dar si agerimea mintii, undeva la o varsta situata in jurul valorii de 24 de ani.”

Totusi, au trecut 10 ani de cand descoperirea telomerilor a luat premiul Nobel, dar nu am remarcat aparitia vreunui medicament sau terapii care sa ne faca sanatosi ca in basme...

Credem ca produsul nostru Telom-R este un prim pas important in acest sens, intrucat este o punere in practica indrazneata a acestei descoperiri si – foarte important – rezultatele pe care le-au obtinut deja pacientii nostri sunt foarte incurajatoare.

Noi nu putem promite vindecarea cancerului peste noapte si nici aducerea persoanelor in etate la vioiciunea celor 24 de ani. Insa rezultatele in reglarea imunitatii, in afectiunile articulare sau in cele tumorale sunt de exceptie.

Cum actioneaza Telom-R in organismul uman si ce legatura are cu imunitatea?

Substante 100% naturale din Telom-R, cum ar fi polizaharidele, astragalozidele sau acidul 10-hidroxi-2-decanoic, au un efect puternic asupra celulelor sistemului imunitar.

Aceste celule sunt o adevarata armata, care apara in permanenta organismul de diferite infectii, dar si de cancer.

De exemplu, atunci cand luam un virus gripal, armata de celule imunitare il ataca, blocandu-i reproducerea, taindu-i capacitatea de a se hrani si eliminandu-l, in final din organism.

De aceea, Telom-R, cu un puternic efect asupra imunitatii, este un ajutor fantastic pentru a ne apara pe noi si pe copiii nostri de raceli, de bronsite sau de pneumonii.

Efectul sau este atat de puternic, incat cei care l-au folosit au relatat ca, de multe ori, o raceala tratata in primele ore cu aceste capsule disparea fara urma in mai putin de o zi.

Chiar si copiii sau adultii care raceau frecvent, au redus treptat numarul imbolnavirilor, pana la nivelul unei persoane cu o imunitate normala, cu ajutorul curei cu Telom-R.

Este un subiect foarte controversat efectul stimulatorilor de telomeraze (enzimele care lungesc telomerii) in cancer. Or dvs. ne spuneti ca pacientii dvs. au avut rezultate bune in afectiunile tumorale. Ce ne puteti spune in acest sens?

Aici este foarte important sa cunoastem cateva aspecte importante din istoria descoperirii substantelor care actioneaza asupra telomerilor.

Conteaza foarte mult daca aceste principii active sunt naturale sau de sinteza. Telom-R este un remediu 100% natural, ceea ce nu se poate spune despre stimulatorii de telomeraze la care faceti referire dvs.

Investitorii cauta o substanta de sinteza, care poate fi protejata printr-un brevet, si care sa actioneze asupra acestor misteriosi telomeri, determinand pastrarea sau chiar redobandirea tineretii.

Va vine sa credeti sau nu, dar a fost descoperita nu una, ci peste o suta de substante care activeaza telomerazele, adica enzimele care prelungesc telomerii. Si, atunci, de ce nu avem inca medicamentul tineretii vesnice in farmacii?

Pentru ca natura e mai complexa decat cuprinde gandirea noastra. Substantele chimice care activeaza telomerazele au functionat perfect pe culturile de celule din laborator, dar in lumea reala, adica pe organisme vii, experimentele s-au transformat in dezastre: toate substantele de sinteza, cu efect de prelungire a telomerilor, s-au dovedit a fi stimulatoare ale dezvoltarii celulelor canceroase.

Si atunci de ce substantele naturale din Telom-R ar avea un efect opus in afectiunile tumorale fata de cele de sinteza, inhiband dezvoltarea cancerului?

Componenta principala a produsului nostru este un extract super-concentrat din planta numita Astragalus, care este un adevarat fenomen in stimularea imunitatii – principala arma a organismului in eliminarea celulelor maligne.

In acelasi timp, saponozidele din aceasta planta, numite si astragalozide, au un efect de marire a lungimii telomerilor. In multe plante medicinale intalnim acest fenomen, numit antagonism.

In cazul dat, unele substante active stimuleaza telomerii si altele inhiba dezvoltarea formatiunilor tumorale si chiar stimuleaza eliminarea selectiva a celulelor maligne. Iar ceea ce va spun sunt lucruri demonstrate prin studii stiintifice facute in China, SUA, Japonia, India etc.

Ce ne puteti spune despre efectul Telom-R in bolile articulare?

In cazul reumatismului, vorbim de reintinerirea celulelor din tesuturile elastice, care ajuta partial la refacerea intregritatii si a elasticitatii articulatiilor. Mai important, contribuie la stoparea proceselor care conduc la rigiditate articulara, la dureri si inflamatii la nivelul incheieturilor.

Formele degenerative si de uzura ale afectiunilor reumatice s-au dovedit a fi cele mai receptive la stimularea telomerazelor prin tratamente naturale, dar s-au obtinut rezultate bune si in combaterea afectiunilor articulare cu componenta auto-imuna.

Asadar, terapia de stimulare a telomerilor este o solutie eficienta, dar si durabila impotriva artritelor, artrozelor, spondilozei si nu numai.

Mai multe informatii despre actiunile extraordinare ale Telom-R puteti gasi pe www.telom-r.ro


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter