Clickmed
programare rapida la medic

O noua generatie de fibre impotriva constipatiei

Actualizat la data de: 13 Aprilie 2017
O noua generatie de fibre impotriva constipatiei

Avem un stil de viata agitat. Suntem mereu pe fuga. Suntem norocosi cand reusim sa respectam cele 3 mese recomandate pe zi, sa dormim destul sau sa facem sport.

Am invatat sa ne procuram energia din surse care, in exces, devin nocive.

Constipatia si in general dereglarile de tranzit intestinal sunt probleme care ne pot afecta pe toti. La ele contribuie numerosi factori si adesea nu avem timp sa investigam.

Ritmul nostru zilnic nu se va schimba. Dar putem gasi mijloace mereu la indemana, in ritm cu noi.

Casenfibra a pornit la pas, prin Bucuresti, sa te cunoasca! Promoterii te vor intampina in mall-uri, parcuri, pe strada sau la metrou, cu o portie uriasa de stare de bine si cu informatii despre beneficiile fibrelor pentru sanatate.

Fibrele sunt adesea asociate cu sanatatea sistemul digestiv. Fibrele au totodata rol de preventie impotriva riscului de aparitie si dezvoltare a unor afectiuni cardiovasculare, a obezitatii sau a diabetului.

Casenfibra reprezinta o noua generatie de fibre, cu beneficii imediate i pe termen lung in prevenirea constipatiei si in obtinerea unui tranzit intestinal regulat.

Solutia Casenfibra are gust neutru, este usor de integrat in programul zilnic si usor de administrat ca atare sau in combinatie cu orice bautura noncarbogazoasa sau alimente semisolide, ca de exemplu, iaurtul.

Casenfibra este un aliat natural pentru intreaga familie, disponibil in farmacii, in variantele Casenfibra Adult si Casenfibra Junior, pentru copii.

Indiferent ca te afli la serviciu sau acasa, in goana la cumparaturi sau alaturi de cei dragi, pentru o seara in oras, plicurile Casenfibra sunt mereu in ritm cu starea de bine!
Afla mai multe informatii despre beneficiile Casenfibra pe www.casenfibra.ro!


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter