Raycop: singurul aspirator din lume recomandat impotriva alergiilor

Publicat la data de: 02 Decembrie 2013 | Actualizat la data de: 04 Decembrie 2013
Raycop: singurul aspirator din lume recomandat impotriva alergiilor

Raycop este singurul aspirator anti-bacterian din lume care ucide intre 99,9% si 93.5% din virusuri si bacterii.

Dupa ce Roboutique a adus pentru piata din Romania cel mai sigur si cel mai testat purificator de aer – Airfree, ne prezinta gama de aspiratoare Raycop:

HERA, ultimul model Raycop, este un dispozitiv ergonomic, echipat cu un sistem de aspirare ciclonica, placi vibratoare duble si cu un sistem aditional pentru manevrare care va ajuta sa ajungeti si in locuri greu accesibile.

SMART este modelul cel mai popular, in prezent sunt peste 400.000 familii care folosesc acest dispozitiv. Mai mult de 800.000 de unitati s-au vandut in 22 de tari. SMART este usor de folosit datorita greutatii sale reduse.

Perie integrate rotative ale lui GENIE, cu uretan moale si tehnologie vibratoare poate curata chiar si parul lung.

Raycop a fost premiat de Allergy Association (British Allergy Foundation). LOHAS a premiat Raycop pentru sistemul de vidare si Magnus a castigat premiul "Design a Good Design ".

Raycop este special conceput pentru usurinta in utilizare si eficienta sporita la curatarea saltelelor, paturilor, a lenjeriilor de pat si a altor tesaturi, ajutand pentru la crearea unei case sanatoase. Igiena casei este astfel asigurata fara a utiliza substante chimice.

Ucide 99,9% din E. coli, Staphylococcus si Candida.
Elimina in mod eficient mai mult de 93,5% din acarieni.
Elimina 99,9% din virusul gripal H1N1 (gripa porcina).
Filtrare Micro alergie - filtreaza peste 96.77% din resturi mai mici de 0.3μm.

Testele efectuate in timpul unei cercetari cu privire la utilizarea produselor Raycop au aratat c Raycop este foarte eficient impotriva bacteriilor, virusilor si a acarienilor. Raycop este in prezent primul si singurul produs pentru tratamentul impotriva acarienilor, a bacteriilor si a virusilor.

In fiecare noapte impartiti patul cu 1.5-2 milioane acarieni. Fecalele acarienilor contin un alergen puternic care provoaca simptome precum: mancarime, stranut, eczeme, anxietate, pielea uscata, mancarimea si usturimea ochilor, dificultati de respiratie, pete rosii, nas infundat sau curgerea nasului, oboseala, etc.

De ce nu functioneza si cu un aspirator normal?

Acarienii se ascund de lumina si de temperaturi reci, se ascund in interiorul patului sau a saltelei si ies la suprafata noaptea, atunci cand dormim.
Pentru ca traiesc in interiorul saltelei, nu este suficient ca aceasta sa fie aspirata.

Raycop are un filtru dublu si o instalatie de vid inchisa care extrage reziduurile in unitate. Aceste reziduuri sunt atat de mici incat un aspirator obisnuit le elimina inapoi in fluxul de aer.

Toate produsele Raycop folosesc o curatare in trei etape urmata de un proces de filtrare.

Prin vibrare face ca alergenii si acarienii sa iasa la suprafata. Lumina produsa de o lampa UV-C de inalta calitate (sterilizare) ucide acarienii si distruge ouale acestora. In cele din urma, un puternic aspirator cu motor elimina orice praf si resturi, in timp ce un filtru HEPA elimina riscul ca acestea sa poata scapa inapoi in camera.

Raycop foloseste placi vibratoare brevetate care vibreaza la o rata de 3000 de batai pe minut, facand ca si chiar cei mai rezistenti acarieni sa fie eliberati din fibrele textile.

Raycop foloseste o lampa UV-C bactericid, care distruge si ucide bacterii, virusuri i acarieni. Raycop foloseste o lampa de inalta calitate UV-C de la Philips i Sankyo, cu o lungime de und de 253,7 nm.

Motorul puternic de vacuum absoarbe acarienii, alergenii si celulele moarte ale pielii. Filtrul retine orice particula astfel incat sa nu re-intre in fluxul de aer din camera. Filtrele micro-alergice HEPA colecteaza toate microparticule mai mici de 0,3 microni, astfel incat acestea sa nu se mai intorca in aer.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva

Nu sunt articole inrudite

Coronavirus Update