Coronavirus Update

Purificatoarele de aer Lightair, primele ionizatoare care nu genereaza ozon

Publicat la data de: 23 Ianuarie 2014

Generalitati

Sus
Purificatoarele de aer Lightair, primele ionizatoare care nu genereaza ozon

Roboutique aduce in premiera pentru piata din Romania purificatoarele de aer Lightair, primele ionizatoare care nu genereaza ozon.

Cuprins articol

 1. Generalitati
 2. Tehnologia inovatoare cu performante de top
 3. Ioni negativi - efecte pozitive asupra sanatatii, dovedite
 4. Primul ionizator care nu genereaza ozon
 5. Cum functioneaza
 6. Beneficii
 7. Modelele Lightair IonFlow 50
 8. Despre Lightair
 9. Citeste pe aceeasi tema

Tehnologia inovatoare cu performante de top

Sus

LIGHTAIR IonFlow 50 se bazeaza pe o tehnologie revolutionara unica si demonstreaza performante remarcabile prin testele de reducere a particulor de diferite tipuri.
Performanta extraordinara se datoreaza in principal capacitatii de a genera cantitatati enorme de electroni, formand o cantitate corespunzatoare de ioni negativi si colectand eficient particulele din aer.

In masura in care stim, nici un alt purificator de aer nu a atins inainte acest numar mare de ioni negativi, fara efecte secundare grave, cum ar fi generarea de cantitati periculoase de ozon.

Comparativ cu purificatoare de aer traditionale Lightair nu misca aerul printr-un filtru pentru a prinde particulele, dar in schimb misca particulele din aer catre un colector doar cu fluxul de aer natural dintr-o camera.

Institutul National Suedez de Testare si de Cercetare – SP - (parte a guvernului suedez, Ministerul Industriei) a testat un numar purificatoare de aer - lideri de piata, in ceea ce priveste performanta lor de reducere a particulelor mici.

Testul verifica faptul ca Lightair IonFlow 50 elimina practic, in mod eficient, toate particulele din aer.

Acesta este, de fapt, la fel de bun ca unul dintre cele mai bune purificatoare de aer cu filtru, HEPA, dar fara a produce zgomot, cu consum minim de energie si fara a necesita schimbarea unui filtru scump!

Ioni negativi - efecte pozitive asupra sanatatii, dovedite

Sus
 • Casele noastre moderne si birourile izoleaza ionii negativi obligandu-ne sa traim in medii nesanatoase.
 • Terminale de calculator, iluminat fluorescent, sisteme de ventilatie fortata a aerului precum si materiale moderne de constructie genereaza o abundenta de ioni pozitivi.
 • Ioni pozitivi ne fac sa ne simtim obositi, deprimati si iritati.
 • Echilibrarea ionizarii in casa dumneavoastra si la locul de munca va poate ajuta sa traiti o viata mai sanatoasa.
 • Regiunile cele mai linistite si racoritoare din lume sunt incarcate cu miliarde de ioni negativi.
 • Aerul de langa cascade, din munti, plaje si paduri sunt printre acele locuri in care nivelurile de ionizare sunt cele mai mari si in echilibru complet si natural.
 • Uimitor la IonFlow 50 este ca, datorita capacitatii sale de a genera o cantitate mare de ioni negativi, poate atinge aceeasi eficienta ca cel mai bun purificator de aer pe baza de filtru HEPA, dar fara zgomot, consum mare de energie si fara a necesita schimbarea unui filtru scump.
 • Adauga toate beneficiile uimitoare ale generarii de ioni negativi si ai produsul ideal in domeniul sanatatii !

Primul ionizator care nu genereaza ozon

Sus

Rapoarte de testare de la mai multe institute de testare terte parti guvernamentale, cum ar fi SP in Suedia si VTT in Finlanda, au dovedit ca IonFlow 50 nu genereaza ozon.

Ozonul a fost intotdeauna un efect secundar al ionizarii adica, ca cat se genereaza o cantitate de ioni mai mare, cu atat este mai mare nivelul de ozon.
Acest lucru a dus la ionizatoare ineficiente pentru a respecta valoarea limitei premise de ozon.

Lightair este, din informatiile detinute, singurul care a fost in masura sa rezolve aceasta problema si poate atinge o cantitate extrem de mare de ioni negativi, fara a genera ozon!

Certificari: EMC (Electromagnetic Quality) CE, ETL (US), GS, S, BSMI, CQC

Eliminarea particulelor: Elimina eficient particulele cu dimensiuni cuprinse intre 0.01 si 1.0 μm). Este eficient in special cu privire la eliminarea celor mai mici si mai periculoase particule (nano particule mai mici decat 0.1 m), dar elimina, de asemenea, particule mai mari (1.0-25.0 μm) la o rata rezonabila.

Efectul ionilor negativi: 19.000.000 ioni negativi/cm3 la distanta de 1 cm, 250.000 ioni negativi/cm3 la distanta de 1 m.

Cum functioneaza

Sus
 • Aerul din interior este plin de particule care provin de la persoane, imprejurimi si activitatile de zi cu zi, cum ar fi: bacterii, virusi, mucegai, polen, gaze de esapament, praf, etc
 • Lightair IonFlow 50 genereaza miliarde de electroni pe secunda, care se transforma in ioni negativi.
 • Ionii negativi incarca negativ particulele din aer.
 • Odata ce particulele au fost incarcate negativ sunt atrase de colectorul incarcat pozitiv care actioneaza in esenta ca un magnet mare pentru murdarie.
 • IonFlow 50 este deosebit de eficient in indepartarea celor mai mici particule din aer, care sunt considerate cele mai periculoase pentru sanatatea noastra.
 • Colectorul va deveni murdar la exterior. Cat de murdar si cat de repede devine murder depinde de cat de poluat este mediul inconjurator acolo unde este plasat.
 • Atunci cand este necesar, colectorul poate fi usor indepartat, clatit cu apa si apoi refolosit.

Beneficii

Sus

Toate modelele IonFlow 50 impartasesc aceeasi tehnologie inovatoare, cu performante de top

Purificatorul de aer LIGHTAIR IonFlow 50 indeparteaza eficient particulele din aer (cu dimensiuni de la 0.01 la 1.0 microni).

Este deosebit de eficient in a elimina cele mai mici si cele mai periculoase particule (nano-particule sub 0,1 microni), dar elimina, de asemenea, particule mai mari (1.0 - 25.0 um), la o rata rezonabila.

Eficienta dovedita

Indeparteaza eficient particulele de praf, fum, polen, bacterii, virusi, mucegai, alergeni din aer si mai mult .

Este deosebit de eficient in eliminarea celor mai mici particule, care sunt considerate a fi cele mai periculoase pentru sanatatea noastra.

Eficienta este dovedita de mai multe institute de testare terte.

De asemenea, un studiu stiintific recent dovedeste ca tehnologia Lightair IonFlow previne in mod eficient raspandirea virusului gripal transmisibil prin aer.

Fara Filtru

Nu utilizeaza filtre costisitoare folosind in schimb un colector reutilizabil pe care il puteti curata usor cu apa si detergent lichid atunci cand este necesar.
Faptul ca nu trebuie sa cumparati un filtru inseamnaca economisiti multi bani in comparatie cu situatia in care ati utiliza un purificatoar de aer cu filtru.
Silentios: Mai putin de 5 dB.
Pentru referinta, un nivel de 45 dB in interior este perceput ca perturbant al activitatilor, cauzand interferente si discomfort.
Cele mai multe alte purificatoare de aer au un nivel de zgomot de 35-80 dB.

Eficienta energetica

Utilizeaza mai putin de 7W pe ora, care este mult mai putin decat cele mai multe alte purificatoare de aer.
Consumul de energie este foarte relevant pentru ca toate purificatoare de aer ar trebui sa fie pornit permanent pentru a mentine in mod eficient concentratia particulelor scazuta.

Fara ozon

Nivelul de ozon nu este masurabil si, astfel, este considerat a fi egal cu zero.
Aceasta este prima data, din informatiile noaste, cand cineva a reusit sa obtina o emisie mare de ioni negativi, fara a produce ozon ca un produs conex !
Design premiat: Un obiect al dorintei!
Lightair IonFlow 50 a castigat mai multe premii de design de prestigiu, printre care International Design Excellence Awards ( IDEA ).
Acesta va ofera o alternativa eleganta la designul industrial al purificatoarelor de aer obisnuite.

Usor de utilizat, asamblat si intretinut

Doar conectati-l si lasati-l sa lucreze pentru dumneavoasta neintrerupt.
Doar patru parti principale de asamblat si fara componente in miscare care se pot sparge!
Colectorul care atrage particulele este usor de indepartat si curatat cu apa si detergent lichid atunci cand este necesar.
Compact: Mic si mobil. Se potriveste in orice mediu.
Ecologic: Lightair se straduieste sa respecte mediul in toate etapele ciclului de viata al produsului.

Modelele Lightair IonFlow 50

Sus

Sky este ultimul model de purificator de aer compact, care se poate monta pe tavan.
Surface ofera un aer mai curat si mai sanatos si are un aspect elegant! Cu suportul transparent turnat care este cu aprox. 10 cm mai scurt decat Style, se potriveste perfect pentru pe o masa, biroul de lucru sau poate fi amplasat chiar pe podea.
Style iti retine privirea prin frumusete si iti ofera un aer sanatos! Amplasati-l pe podea sau pe o masa joasa!
Signature are un aspect sofisticat, de culoarea chihlimbarului natural, si un finisaj cu textura lemnului, fiind o solutie eleganta pentru case clasice.
Lumina decorului discret cu aspect de chihlimbar da un sentiment cald si elegant.
Signature prezinta aceeasi performanta fantastica si aceleasi caracteristici ca Style, Surface si Sky, eliminand eficient cele mai mici si cele mai nocive particule care produc cele mai grave probleme de sanatate.http://www.roboutique.ro/catalog/purificator-de-aer-455375/lightair-205645

Despre Lightair

Sus

Lightair dezvolta, produce si distribuie unul dintre cele mai bune purificatoare de aer din lume, cu scopul de a imbunatati confortul si sanatatea oamenilor.
Lightair a fost fondata in 2004 in Stockholm, Suedia, printr- un joint-venture intre companiile Swedish Vitalair si Swiss Purocell. Aceasta constelatie formeaza un fundament solid bazat pe mai mult de 25 de ani de experienta in domeniul dezvoltarii de purificatoare de aer.

Compania controleaza doua tehnologii brevetate, IonFlow si CellFlow. Aceast instrument tehnologic revolutionar creeaza posibilitati invincibile prin dezvoltarea de aplicatii de calitate, care vor imbunatati calitatea aerului interior in medii cum ar fi gospodarii, birouri si scoli, precum si laboratoare, industria high-tech, productia de alimente si cladiri intregi.

Lightair este recomandat prin inovatie, calitate si design. Prin cercetari continue si ample lucram pentru a dezvolta aplicatii eficiente, functionale si bine proiectate.
Lightair a stabilit cu success retele de distributie in Europa, Asia si America de Nord si in prezent lucreaza la dezvoltarea de noi produse inovatoare si elegante, in timp ce in crestem pe fiecare piata.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter