Basescu: Doar indemnizatiile pentru handicap si pentru cresterea copilului nu vor fi atinse

Publicat la data de: 10 Mai 2010 | Actualizat la data de: 10 Mai 2010
Basescu: Doar indemnizatiile pentru handicap si pentru cresterea copilului nu vor fi atinse

Guvernul analizeaza reducerea sau chiar anularea unor ajutoare, iar singurele care nu vor fi afectate sunt ajutorul pentru persoanele cu handicap si indemnizatia de crestere a copilului, a anuntat duminica presedintele Traian Basescu.

”In ceea ce priveste subventiile, va pot spune doua care nu vor fi atinse - ajutorul pentru persoane cu handicap si indemnizatia pentru copii. in rest, toate sunt subiect de analiza, reducere sau chiar anulare. Nu stiu cum a finalizat Guvernul analizele, vom vedea maine", a declarat Basescu.

Presedintele Traian Basescu a anuntat joi ca, incepand cu 1 iunie, se va reduce fondul de salarii cu 25% in intreaga administratie, fiind previzibila si o reducere a pensiilor cu 15%, a ajutorului de somaj cu un procent similar, dar si tairea drastica a unor subventii - precum cea pentru caldura.

Sursa: NewsIn


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Conceptii gresite despre vaccinare Conceptii gresite despre vaccinare

    Generalitati Unii parinti au reticente, privind vaccinarea lor sau a copiilor lor. Exista mai multe cauze care pot declansa aceasta teama. Unii oameni au obiectii religioase sau filozofice, altii considera ca vaccinarea obligatorie este un amestec al guvernului in...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate
Coronavirus Update