Coronavirus Update

Apa filtrata - cea mai buna solutie pentru o apa curata si sigura

Publicat la data de: 28 Martie 2013
Apa filtrata - cea mai buna solutie pentru o apa curata si sigura

Corpul uman contine 69% apa, apa fiind astfel cel mai important element pentru un organism sanatos. Indiferent de cat de sanatos ai incerca sa traiesti, daca apa pe care o bei nu e buna, efectele se vor vedea in timp.

Dar de unde putem sa luam apa buna?

Apa de la robinet are clor, fluor, paraziti, sedimente, rugina etc. Majoritatea acestor componente nu se elimina prin fierbere, asa cum s-ar crede, astfel incat, daca bem numai apa imbuteliata dar gatim cu apa de la robinet nu suntem feriti de substante nedorite.

Apa imbuteliata e imbuteliata in plastic; plasticul contine ftalati care ajung in apa imediat cum variaza temperatura. Aceeasi apa imbuteliata contine nitriti si nitrati, e drept ca in limita legala admisa (50 miligrame/litru, dar care limita e contestata de medici si mult prea mare pentru copii si bebelusi). Si E-urile sunt admise de lege, dar stim cu totii cat de bine e sa le consumam.

Apa minerala, consumata in cantitati mari, duce la o acumulare de minerale in corp peste necesarul nostru. Copiii nu au voie sa bea apa minerala deoarece organismul lor nu este suficient de puternic, iar buna functionare a rinichilor nu trebuie sa fie impiedicata de asimilarea mineralelor. De aceea, copiii nu ar trebui sa bea apa cu un grad de mineralizare care sa depaseasca 120 mg/l (0.12 gr/l) si cu continut de sodiu de peste 20 mg/l (0.02 gr/l).

Pentru o apa curata si sigura avem 2 variante:

 1. apa de izvor, imbuteliata in recipient de sticla direct de la sursa.
 2. apa filtrata cu filtru de carbon (carbune) activ.

Filtrele Aqua Pure Easy Complete de la 3M sunt filtre de apa potabila pentru chiuveta, filtre cu carbune activ si cu robinet 3M inclus. Au un pret de 396 lei inclusiv tva, iar pachetul contine sistemul de filtrare cu robinet si toate componentele de care aveti nevoie sa-l montati, plus cartusul de filtrare. Livrarea este gratuita prin curier.
Poti achizitiona Filtrul de apa 3M de pe site-ul de produse bio: www.bioproducts.ro

Cartusul poate filtra 2,839 litri (echivalentul a 1,420 sticle de apa de 2 litri) si se recomanda schimbarea lui la 6 luni. Pretul cartusului este de 148 lei tva inclus si se livreaza gratuit prin curier.

Economia de buget este de minim 90%, daca ne raportam la bidoanele de 5 litri, si de 95% daca ne raportam la sticlele de apa de 2 litri. De asemenea, se evita transportarea si depozitarea anevoiasa a bidoanelor de apa.

Dar ce face filtrul acesta, totusi?

 • elimina clorul: in procent de 96-98% (inclusiv gustul si mirosul acestuia)
 • imbunatateste gustul
 • elimina mirosul
 • elimina sedimentele, inclusiv cele invizibile cu ochiul liber: pana la 0,5 microni, in procent de 99.4%
 • reduce acumularea plumbului, cu pana la 99.3%
 • elimina compusii organici volatili in procent de 92- 99.8%
 • elimina cyst-urile (de ex. giardia): in procent de 99.99%

Filtrul este testat si certificat de NSF International, cel mai important organism de certificare in domeniul sistemelor de filtrare din SUA.
Cifrele ca cifrele, dar gustul este surprinzator. Are exact gustul apei de izvor - niciun gust, doar apa curata.

Filtrul se instaleaza usor de cineva care necesita aptitudini de baza in intretinerea casei. Nu e nevoie de instalator, iar de schimbarea cartusului se poate ocupa oricine, dureaza fix 5 secunde.

Avantajele sistemului de filtrare Aqua Pure

Aveti cea mai curata si mai sigura apa, pe care o puteti folosi nu numai pentru baut, ci si pentru gatit, ceai, cafea, gheata, spalatul legumelor si altele.
Faceti economie de pana la 96% din banii pe care ii cheltuiti in prezent pe apa.
Nu mai carati baxuri de apa si nu mai umpleti spatiile de depozitare.

Alegeti Aqua Pure Easy Complete de la 3M!


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
 • Catalin Radu, general manager companie farmaceutica: “Principalul obiectiv al companiei noastre este acela de a folosi stiinta si cercetarea pentru a salva vieti” Catalin Radu, general manager...

  Intrebari: 1. Pandemia de coronavirus afecteaza din ce in ce mai mult toate statele lumii iar focusul si presiunea ultimelor luni au fost indreptate catre companiile farmaceutice care, acolo unde au existat resurse si-au intensificat eforturile pentru a dezvolta...citeste mai mult

 • Coroanele de ceramica cu suport de zirconiu Coroanele de ceramica cu suport de...

  1.Ce sunt coroanele de ceramica cu suport de zirconiu? Acestea sunt coroane ce acopera in intregime dintele, oferindu-I rezistenta la presiunile masticatorii fara a se fractura. Oxidul de zirconiu este un material foarte rezistent utilizat de exemplu in...citeste mai mult