Clickmed
programare rapida la medic

STUDIU: Pana la finalul anului 2025 se estimeaza ca investitiile romanilor pentru educatie online vor depasi pragul de 2,2 miliarde de dolari

Actualizat la data de: 06 Septembrie 2021
STUDIU: Pana la finalul anului 2025 se estimeaza ca investitiile romanilor pentru educatie online vor depasi pragul de 2,2 miliarde de dolari

Cursurile online de dezvoltare personala – un trend in continua crestere

Invatarea online a prezentat o crestere semnificativa in ultimul deceniu, intrucat s-a dovedit ca internetul si educatia se combina perfect pentru a oferi oamenilor oportunitatea de a invata eficient cu costuri mai mici. insa, odata cu izbucnirea pandemiei COVID-19, cursurile online au devenit principala sursa de invatare in viata romanilor.

in 2020, cheltuielile romanilor pentru educatie online s-au ridicat la 1,8 miliarde de dolari, iar pana la finalul anului 2025 se estimeaza ca acestea vor depasi pragul de 2,2 miliarde de dolari, reiese dintr-un raport emis de PayU. Conform acestuia, Romania se afla printre primele 15 tari din Uniunea Europeana in ceea ce priveste cheltuielile cu educatia, iar romanii arata ca vor sa investeasca din ce in ce mai mult in pregatirea lor.

Acelasi raport arata ca daca in 2019 piata globala de e-learning era estimata la 200 de miliarde de dolari, pana la finalul lui 2026 estimarile spun ca aceasta se va dubla.
“Este mai evident ca niciodata ca invatarea online reprezinta viitorul si va depasi, fara indoiala, invatarea in salile de curs. Fie ca vorbim de cursuri, ateliere online, aplicatii sau platforme de invatare, oamenii si-au manifestat un interes crescut fata de toate acestea in timpul pandemiei si s-au alaturat acestui trend in continua crestere”, a declarat Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza si fondatorul primei platforme online din Romania dedicata exclusiv terapiei si dezvoltarii personale.

Platforma Puterea Mintii este una dintre cele mai importante surse online din Romania de tehnici si metode de autovindecare, terapie si dezvoltare personala. Platforma iti ofera accesul la zeci de programe, cursuri, meditatii sustinute de cei mai experimentati traineri din Romania cat si specialisti de renume modial din intreaga lume.

“Pentru multi cursanti, principalul beneficiu al invatarii online implica flexibilitatea programului. Cu acces 24/7, cat si cu posibilitatea de a studia de oriunde, si de pe orice dispozitiv, acasa, la o cafenea sau in vacanta, platforma online de invatare reprezinta in acest moment cea mai eficienta cale de invatare. Un alt avantaj major este pretul semnificativ mai mic. Pe platforma putereamintii.ro ai acces la zeci de cursuri cu un simplu abonament lunar.” spune Eugen Popa - presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

Puterea Mintii contine in acest moment peste 280 de ore video si texte scrise, oferind posibilitatea de a invata si de a practica o multitudine de tehnici pentru a obtine vindecarea, sanatatea, starea de bine, succesul, implinirea.

Aceasta platforma si toate programele oferite aici sunt disponibile oricui este interesat de psihologie, terapie si dezvoltare personala, indiferent de nivelul de cunoastere sau pregatire si cuprinde:
• tehnici pentru a putea sa scapi de durerile sufletesti si emotionale, de a vindeca depresia si anxietatea
• tehnici care le poti folosi pentru a obtine obiceiuri noi, abilitati noi sau pentru a scapa de cele pe care nu le mai doresti
• intelegi cum functioneaza mintea
• cum sa iti controlezi starile si reactiile si sa-ti dezvolti inteligenta emotionala
• tehnici pe care le poti folosi pentru a-i ajuta pe altii


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate