Clickmed
programare rapida la medic

Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva

Actualizat la data de: 17 Septembrie 2013
Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva

Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR) organizeaza in perioada 25-26 octombrie 2013 in Sinaia, Romania, Conferinta Anuala cu tema: “Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva” .

In continuarea acestei conferinte, Societatea Internationala de Chirurgie Plastica Estetica (ISAPS) sustinuta de Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR) organizeaza in perioada 26-27 octombrie 2013 in Sinaia, Romania, CURS ISAPS DE RINOPLASTIE.

Cursul ISAPS va cuprinde si o demonstratie pe cadavru urmata de 2 operatii de rinoplastie realizate de Nazim Cerkes si Wolfgang Gubisch (26 octombrie 2013) si prezentari ale key note speakers si masa rotunda (27 octombrie 2013).

Locul desfasurarii manifestarii stiintifice va fi Hotel PALACE Sinaia, iar demonstratiile si operatiile live interactive se vor transmite in direct din Bucuresti in sala de conferinta.

Evenimentul va fi creditat CMR si EMC.

Secretariat organizatoric: ELLA Congress&Events
Persoana de contact: Alexandru Petrescu, e-mail: [email protected], mobil: 0748.100.285
Pentru informatii si inscrieri online:
www.evenimente-acpr.ro


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate