Coronavirus Update

Pompele de san Spectra se lanseaza oficial pe piata din Romania

Actualizat la data de: 20 Martie 2015
Pompele de san Spectra se lanseaza oficial pe piata din Romania

Spectra, unul dintre cele mai apreciate branduri de pompe de san din SUA si Australia, se lanseaza pe piata de specialitate din Romania cu o serie de produse profesionale si inovatoare.

Spectra vine in intampinarea nevoilor mamelor care alapteaza, punandu-le la dispozitie o gama variata de pompe de san electrice duble, care le ajuta sa extraga mai mult lapte intr-un timp foarte scurt.

Brandul aduce pe piata din Romania patru produse principale: pompa de san electrica dubla S2, pompa de san electrica M1, pompa de san electrica dubla DEW 350 si pompa de san dubla portabila 9 plus. Tehnologia folosita pentru extragerea laptelui le plaseaza in randul pompelor profesionale folosite pentru spitale.

Pretul foarte atractiv comparativ cu alte pompe electrice duble, le face accesibile pentru a fi folosite acasa.

"Am adus Spectra Baby pe piata locala dintr-o nevoie familiala, iar mai apoi a devenit un proiect mai mare, deoarece clientela si persoanele care au testat produsele le-au cerut ulterior. Proaspetele mamici au nevoie de pompe duble care extrag laptele repede si mai ales fara durere. Acestea fiind printre cele mai bune din lume, am vazut necesara prezenta lor si la noi, la doar un click si o zi distanta", afirma Lucian Leibovici, General Manager EduClass, unic distribuitor Spectra Baby in Romania.

Pompele de san Spectra sunt silentioase, sigure si igienice, fiind prevazute cu sistem de protectie pentru reducerea riscului de contaminare a laptelui. Cu un design atragator si special conceput pentru o extragere a laptelui fara durere pentru mama, acestea sunt confortabile, inovative si practice.

De asemenea, piesele pompelor sunt confectionate dintr-un material plastic de inalta calitate in a carui componenta nu intra BPA. Toate produsele Spectra sunt certificate conform standardelor ISO 9001, 13485, respectiv 10993.

Pompele de san au un rol esential in hranirea cu lapte matern a bebelusilor nascuti prematur sau cu probleme de atasare la san, in stimularea lactatiei, stocarea laptelui, precum si in extragerea laptelui pentru golirea sanilor.

Incepand cu luna martie a acestui an, pompele de san Spectra Baby pot fi achizitionate online accesand site-ul oficial www.spectrababy.ro, EduClass avand in plan incheierea unor parteneriate comerciale privind o retea de distributie mai extinsa.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter
Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate