Clickmed
programare rapida la medic

Noua Medicina Germana - Explicatia concreta dintre minte si boala

Actualizat la data de: 29 Aprilie 2014
Noua Medicina Germana - Explicatia concreta dintre minte si boala

Unii spun ca a produs a treia revolutie din istoria medicinei. Altii sunt mai sceptici.

Cert este faptul ca teoria doctorului german Ryke Hamer a nascut numeroase dispute in lumea medicala. Odata cu aparitia rezultatelor concrete – mii de pacienti vindecati de cancer – ideile revolutionare ale lui Hamer au strabatut in lung si-n lat o lume intreaga.

In mai, le vom afla chiar in Bucuresti, de la dr. Crina Veres.

Ce este Noua Medicina Germana?

Conceptul de Noua Medicina Germana este strans legat de numele doctorului Ryke Geerd Hamer. Discutiile in jurul acestei medicine au inceput de mai bine de 30 de ani, ca rezultat al cercetarilor si experientelor Dr. Hamer. Intriga acestor cercetari a reprezentat-o decesul neprevazut al fiului sau, in urma caruia Dr. Hamer s-a imbolnavit de cancer testicular.

Curios sa afle motivele imbolnavirii sale, Dr. Hamer a studiat fiecare caz ai fostilor sai pacienti bolnavi de cancer. Descoperirea sa a fost uimitoare: fiecare persoana bolnava de cancer avusese parte de un eveniment tragic cu putin timp inainte de a se imbolnavi, eveniment care le declansase un puternic soc emotional.

Hamer si-a dus cercetarile mai departe, avand ca ipoteza faptul ca toate procesele din organism sunt coordonate de creier. Studiind tomografii ale pacientilor bolnavi de cancer, a descoperit o legatura intre socurile emotionale suferite de pacientii sai si diferite modificari in structura creierului uman. Mai mult, aceleasi tipuri de socuri emotionale influentau aceleasi zone ale creierului, aflate in legatura directa cu anumite organe ale corpului uman.

Altfel spus, Dr. Hamer a ajuns la urmatoarea concluzie: socuri emotionale de aceeasi categorie provoaca modificari in structura creierului uman in aceleasi zone, care genereaza modificari in corpul uman, in aceleasi organe. Organe care, in scurt timp, se „imbolnavesc”. Astfel, rezultatele care apar in exterior nu sunt altceva decat efectele proceselor interioare, efecte pe care noi le numim „boli”.

Cu ce difera Noua Medicina Germana de medicina traditionala?

Esential in aceasta terapie revolutionara este de a intelege legatura dintre o anumita boala si cauzele sale psihice. Noua Medicina Germana analizeaza omul in intregul sau, studiind motivele care au cauzat imbolnavirea sa. Pentru aceasta medicina, boala in sine nu este decat un rezultat al unor conflicte aparute cu ceva timp in urma in organism, ca urmare a unor evenimente nefaste la care omul a fost expus.

Spre deosebire de medicina traditionala, care trateaza boala, adica efectele, Noua Medicina Germana trateaza cauza, demonstrand ca boala se va vindeca „de la sine” odata ce noi ne-am ocupat de vindecarea „cauzei”, adica conflictul existent in interior.

Primul pas spre autovindecare consta in buna gestionare a emotiilor in raport cu realitatea. Invata si aplica chiar de azi tehnica de eliberare emotionala prin care sa depasesti blocajele si sa initiezi procesul de vindecare. Descarca gratuit ghidul complet al tehnicii de eliberare emotionala, descris in pasi simpli si practici de dr. Crina Veres.

Odata ce reusim sa controlam reactia noastra la evenimentele care ni se produc, felul in care „primim” ceea ce ni se intampla, reusim sa ne controlam starea de sanatate. Reusim sa ne „imunizam” in fata bolilor, cu alte cuvinte. Aceasta ipoteza este mai mult decat provocatoare, iar faptul ca ea a fost demonstrata in atatea cazuri de catre Dr. Hamer si nu numai, ajunge sa ne lase fara cuvinte.

Vrei sa afli mai multe?

Despre tot ceea ce inseamna Noua Medicina Germana, principiile prin care functioneaza si cum anume s-au vindecat zeci de mii de persoane aplicandu-le, poti afla la seminarul „Autovindecare prin Noua Medicina Germana”, care va avea loc la Bucuresti, intre 9-11 mai 2014. Seminarul va fi sustinut de Dr. Crina Veres, medic specialist, cu experienta in medicina oncologica, medicina de urgenta si cu multiple specializari in terapii alternative, care s-a vindecat de leucemie si de cancer la colon.

Pentru mai multe detalii cu privire la seminarul “Autovindecare prin Noua Medicina Germana”, sustinut de dr. Crina Veres, acceseaza link-ul:
http://evoluamimpreuna.ro/slide-show/seminar-noua-medicina-germana-autovindecare-si-tehnici-de-eliberare-emotionala-9-11-mai-bucuresti/


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate