Clickmed
programare rapida la medic

Lysi isi extinde capacitatea de productie si portofoliu de produse

Actualizat la data de: 13 Octombrie 2011
Lysi isi extinde capacitatea de productie si portofoliu de produse

Compania islandeza Lysi, binecunoscuta pentru uleiul pur de peste si suplimentele nutritive pe baza de ulei de peste pe care le furnizeaza aproape in lumea intreaga, isi extinde unitatea de productie din Reykjavik.

Noua fabrica, dotata cu echipamente de ultima generatie pentru procesarea uleiului de peste, va dubla capacitatea de productie, ceea ce va permite renumitului brand Lysi sa ofere consumatorilor si o gama mai larga de produse. Portofoliul companiei se va imbogati, astfel, pe langa produsele pe baza de Omega 3, ulei pur de peste, ulei de cod si ulei din ficat de rechin, vor fi procesate doua noi tipuri de ulei de peste - uleiul de ton si uleiul de somon.

Calitatea deosebita a produselor Lysi se datoreaza materiei prime de o calitate foarte buna, pestele provenind in special din apele nepoluate ale Atlanticului de Nord, procesului de prelucrare inovativ si strictetei maxime in controlul calitatii.

Noua fabrica, ce acopera o suprafata de aproximativ 4.000 metri patrati si cuprinde spatii pentru procesare si depozitare, este o necesitate, deoarece in ultimii ani, cererea mondiala pentru produsele Lysi a crescut constant, iar fabrica data in folosinta in 2005 lucra 24 de ore din 24 si nu mai facea fata cererii. Noua unitate de productie va fi data in folosinta in primavara lui 2012, an in care se asteapta o crestere pe plan mondial a vanzarilor de suplimente nutritive.

In prezent, 90% din produsele Lysi sunt vandute pe piete din afara Islandei, printre tarile importatoare numarandu-se si Romania. In tara noastra, produsele Lysi sunt importate de compania Saga Sanatate SRL, putand fi achizitionate din farmacii, magazine cu produse naturale si online, de pe site-ul www.sagasanatate.ro


Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate