Coronavirus Update

Al 14-lea Congres National de Medicina Interna, cel mai mare congres medical din Romania

Publicat la data de: 13 Ianuarie 2014
Al 14-lea Congres National de Medicina Interna, cel mai mare congres medical din Romania

Calimanesti - Caciulata, 2 Apilie - 5 Aprilie 2014

Miercuri, 2 Aprilie 2014, la Calimanesti - Caciulata, se vor deschide lucrarile celui de al 14-lea Congres National de Medicina Interna organizat de Societatea Romana de Medicina Interna (SRMI).

Eveniment de inalta tinuta academica, Congresul inregistreaza un numar record de participanti - peste 1.500 de cadre medicale (medici specialisti, rezidenti, medici primari, sefi de sectie, profesori si sefi de catedra). De asemenea, pe data de 2 aprilie se vor organiza cursuri precongres.

In paralel cu lucrarile Congresului se va organiza o ampla expozitie in cadrul careia peste 50 de companii farmaceutice si de aparatura medicala isi prezinta produsele in spatii special amenajate.

Congresul National de Medicina Interna este un eveniment de marca in lumea medicinei interne, cel mai mare de acest gen din Romania. El reprezinta un mijloc de dezvoltare si afirmare a celor mai buni specialisti in medicina interna, precum si un cadru oficial de diseminare a informatiilor cu privire la cele mai noi descoperiri in domeniu.

Nu in ultimul rand, reprezinta o oportunitate pentru specialistii in diverse discipline de a schimba opinii intre ei sau cu colegi din alte tari.
Societatea Romana de Medicina Interna este afiliata la Federatia Europeana de Medicina Interna, cea mai prestigioasa asociatie profesionala de gen din Europa, iar membrii SRMI sunt membri si ai Federatiei Europene de Medicina Interna.

SRMI editeaza publicatia de profil "Medicina interna".
www.srmi.ro
www.medicina-interna.ro
Secretariat organizatoric: ELLA CONGRESS &Events
Persoana de contact: Chiriac Ana-Maria
Email: [email protected]
Tel : 021 315 65 11

Pentru Flebectomie:

Pentru mai multe informatii:
E-mail: [email protected]
Site: www.flebectomia.ro
Tel: 021 315 65 11
Fax: 021 315 65 37

Pentru Osteoporoza:

Pentru mai multe informatii:
E-mail: [email protected]
Site: www.srreumatologie.ro
Tel: 021 315 65 11
Fax: 021 315 65 37


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
 • Pericolele la care va expun dietele prea bogate in proteine Pericolele la care va expun dietele...

  Generalitati De decenii intregi, expertii in medicina au dezbatut aprins beneficiile si pericolele dietelor prea bogate in proteine, asa cum este faimoasa dieta Atkins. Dupa efectuarea de numeroase teste clinice de evaluare acestor tipuri de regimuri alimentare,...citeste mai mult

 • Coroanele de ceramica cu suport de zirconiu Coroanele de ceramica cu suport de...

  1.Ce sunt coroanele de ceramica cu suport de zirconiu? Acestea sunt coroane ce acopera in intregime dintele, oferindu-I rezistenta la presiunile masticatorii fara a se fractura. Oxidul de zirconiu este un material foarte rezistent utilizat de exemplu in...citeste mai mult

 • Argumente pro si contra acupuncturii Argumente pro si contra acupuncturii

  Generalitati Acupunctura este o forma de medicina alternativa in care ace subtiri sunt inserate in corp pentru a ameliora unele afectiuni. Parte cheie din Medicina Traditionala Chinezeasca, acupunctura se bazeaza pe diferite filozofii si tehnici care variaza in...citeste mai mult

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate