Remediul perfect eficient impotriva afectiunilor digestive

Publicat la data de: 17 Iunie 2010 | Actualizat la data de: 17 Iunie 2010
Remediul perfect eficient impotriva afectiunilor digestive

Afectiunile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente afectiuni ale zilelor noastre. Ne plangem adesea de balonari, diaree, constipatii, colici etc.
Pentru sanatatea noastra si pentru evitarea acestor afectiuni este esentiala mentinerea echilibrului florei intestinale.

Pentru refacerea florei intestinale, probioticele sunt cel mai indicat remediu. Probioticele sunt culturi de microorganisme vii si active care tranziteaza tractul gastrointestinal, exercitand o actiune de echilibrare a microflorei prin colonizare directa. Probioticele sunt "bacteriile benefice": bifidobacterii, lactobacili care se gasesc in anumite alimente (iaurt, kefir sau alte produse lactate), dar si in anumite produse farmaceutice.

biotics, ozoneBiotics si Biotics Baby sunt produse probiotice care refac natural echilibrul florei intestinale. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului.

Pentru mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale si pentru ca organismul sa fie ferit de infectiile intestinale puteti apela cu incredere la Biotics.

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.


Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter

Citeste si

Arhiva
  • Influenta aspirinei asupra fertilitatii feminine Influenta aspirinei asupra...

    Generalitati Aspirina este un medicament benefic pentru mentinerea unei stari de sanatate optime si se pare ca isi extinde beneficiile si asupra fertilitatii feminine. Ea a fost laudata foarte mult timp pentru ca ar spori fertilitatea, dar studii recente vin sa...citeste mai mult

  • Probiotice pentru sanatatea digestiei Probiotice pentru sanatatea digestiei

    Generalitati Legatura dintre probiotice si sanatatea noastra nu mai este de mult o noutate pentru gastroenterologi. „Tratamentul” cu probiotice poate fi util in multe din bolile tractului digestiv. Zecile de miliarde de bacterii vii –...citeste mai mult

Coronavirus Update